5 Ingredienser til at gøre sunde Trail Mix

Trail mix er en stor snack, fordi det packs en kaloriefattige punch, men ikke tager en masse plads. Når vandreture bjerge eller bare tilbringe en lang dag væk fra hjemmet, kan trail mix nemt passe ind i en rygsæk eller taske, og give dig den energi du har brug, når dine ressourcer være opbrugt. Men ikke alle blandinger skabt lige-nogle er bare sukkerholdige snacks, der giver lidt ud over sukker og fedt. Få mest ud af denne sunde snack ved at tilføje disse fem ingredienser i blandingen:

1. Mandler

Mandler er fulde af hjerte-sunde enkeltumættet fedt og muskel-bygning protein. De er også høj i vitamin E og kostfibre. Mandler er en glimrende kilde til energi og kan indgå helt eller skiver. Hold afstand til saltede sorter, der kan gøre du føler ekstra tørstig ud på stier.

2. Mørk Chokolade

Trail mix er meningen at give din krop med de kalorier og næringsstoffer, der er nødvendige for at holde dig i bevægelse. En lille smule af mørk chokolade chips er en fantastisk måde at tilføje lidt sukker og en sund dosis af antioxidanter til mix. Lidt af den søde ting medvirker til at øge sænket blodsukkeret og giver kroppen energi, det kan bruge med det samme. Men, behøver du ikke ønsker, at hele posen til at være sukkerholdige, så du skal ikke overdrive det. I modsætning til mælkechokolade eller overtrukket med sukker, slik, mørk chokolade har en stærk, fyldig smag og en lille smule rækker langt.

3. Frø

Frø er en fantastisk måde at tilføje sort til din trail mix samtidig tilføjer sunde fedtstoffer og protein. Toss sammen usaltet solsikkefrø og græskarkerner; bare være sikker på at de er afskallede før tid. For at få en dosis af hjerte beskytter Omega 3 fedtsyrer, drys på friskkværnet hørfrø. Den menneskelige krop ikke kan producere Omega 3 fedtsyrer, så vi har brug for at få disse vigtige næringsstoffer fra fødevarer kilder. Ud over at være til gavn for vores hjerter, de også hjælpe vores hjerner og kan endda afværge eller forbedre depression.

4. Usødet Frugt

Uanset om du ønsker at forblive tro mod klassikerne og tilføje rosiner til din trail mix eller prøve noget nyt og gå med tørrede tranebær eller æbler, bo klart af overtrukket med sukker, sødet sorter. Tørrede frugter giver vitaminer og mineraler, men også indeholder fruktose, et naturligt sukker. De er naturligt sød og tilfredsstillende så tilsat sukker kun tilføje tomme kalorier. Tjek ingrediens etiketter for at sikre, sukker er ikke angivet. For en virkelig velsmagende godbid, hugge op tørrede ananas og abrikoser.

5. Havre

Havre er høj i fiber og har vist sig at hjælpe med at reducere kolesterol og beskytte kroppen mod hjertesygdomme. Hvis du foretager din egen trail mix, toast valset havre i ovnen på en bageplade til at lave mad. Smag med et par dråber vanille ekstrakt eller et drys af kanel.

Trail mix er en stor snack, hvis du pakke det fuld af sunde ingredienser og ophold klart af alt for sukkersød frugt og slik. Fordi det er lavet til at give masser af energi (kalorier) i en lille betjener, skal du sørge for at se din del størrelser, så du ikke går overbord.