5 grunde til tynde mennesker nødt til at udøve Too

Motion er ofte ordineret til folk der har brug for at tabe sig, så tynde mennesker kan ikke føle, at de har brug for at genere at arbejde ud. Selv dem, der har en aktiv stofskifte, der gør det muligt for dem at forblive tynde uden at arbejde ud eller dem, der er i stand til at holde deres vægt nede ved at spise en sundere kost nødt til at gøre tid til at træne regelmæssigt.

1. Sænker din risiko for vira og Sygdom

Regelmæssig træning kan sænke din risiko for stort set alle sygdomme. Motion øger dit immunforsvar, så det gør dig mindre modtagelige for smitsomme vira og sygdomme som forkølelse, influenza og infektioner. Men på længere sigt, arbejder ud kan også gøre din krop sundere ved at sænke din risiko for mere alvorlige sygdomme og tilstande, såsom hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes, højt blodtryk, højt kolesteroltal og endda mange former for kræft. Tynde mennesker er nogle gange så sandsynligt, at kontrakten disse sygdomme og tilstande uden regelmæssig motion som dem, der ikke tynd.

2. Bygger udholdenhed og styrke

Tynde mennesker er ikke nødvendigvis stærk og sund-faktisk, de er nogle gange langt fra. Arbejde ud regelmæssigt kan hjælpe med at opbygge din styrke og udholdenhed. Det betyder, at du får mindre trætte fra grundlæggende fysiske opgaver, være i stand til at gå eller køre i længere perioder og længere afstande og være mere i stand til at løfte tunge genstande. Du vil også have mere udholdenhed til sociale aktiviteter som sport, dans og bare gå ture rundt i indkøbscenter eller dit nabolag.

3. gør dig mindre trætte og giver dig mere energi

Mens efter hver træning session, du kan føle sig en smule udmattet, faktum er, at arbejde ud kan hjælpe alle, også tynde mennesker, bliver mindre træt i det hele. Mennesker, der arbejder regelmæssigt er i stand til at sove bedre og mere regelmæssigt, hvilket gør dem til at føle mere vågen i løbet af dagen. De vil også have mere energi med til at komme igennem deres daglige opgaver.

4. Sænker din risiko for depression og angst

Tynde mennesker er lige så tilbøjelige til at opleve psykiske problemer som mennesker, der kæmper for at bevare en tyndere vægt nogle gange de er endnu mere sandsynligt, afhængigt af omfanget af deres vægt. Regelmæssig motion er en af ​​de vigtigste redskaber i bekæmpelsen af ​​psykiske problemer som depression og angst. Arbejde ud giver dig mulighed for at tage en pause fra din stress og til at slappe af.

De endorfiner frigives i hjernen under fysisk aktivitet er også effektive værktøjer til at bekæmpe sorg og angst. Kom bedre søvn og opbygge dit immunforsvar, andre effekter af regelmæssig fysisk aktivitet, kan også gøre dig mindre tilbøjelige til at bukke under for depression og angst.

5. Holder Weight Off

Nogle tynde mennesker forblive tynde deres hele liv på grund af hurtige stofskifte. Men mange mennesker, der er tynde har hurtigere stofskifte i deres ungdom og oplever, at deres stofskifte langsommere som de bliver ældre. De kan ikke længere spise hvad de vil og ikke tager på i vægt. Arbejde ud regelmæssigt nu kan holde potentielle vægtøgning opstår. Indgyde sund vane at gøre udøvelsen en vigtig del af dit liv i dig nu, før du behøver at bekymre dig om at tabe sig.