5 grunde til ikke at date en gift mand

Historier om kærlighed trekanter kan være overraskende mange facetter. Følelsen er ligeglad, hvis du er fri eller bundet med obligationer i ægteskabet allerede.

5 grunde til ikke at date en gift mand

Vi alle ofte begår fejl. Nogle gange tror vi, at kærligheden vil overvinde alle hindringer, så du falder hovedet over hælene i kærlighed, og du er ligeglad, hvad der sker derefter. Derfor en affære med en gift mand er et almindeligt fænomen i kvinders liv. Det er imidlertid for det meste er en håbløs venture med 99% svigt. Hvorfor er det bedre at køre væk med det samme fra gifte mænd?

1. Der er ingen fremtid med en gift mand

Stort set alle gift mand vil fortælle dig hjerteskærende historier om hans kone, som er uafvendeligt døende, og som han ikke kan forlade, om den lille søn, der har brug for at vokse op, før du og han kan være sammen, og om at sove i forskellige rum med sin kone i 20 år.

Han er bare trække dit ben. Hvis en mand ønsker at efterlade en kvinde for en anden - han gør det, uanset hvad. Han forstår at leve med en kvinde, som han ikke elsker, og hvem han snyder på er 100 gange værre end forlader og give hende en chance for at møde en normal kærlig mand.

Men er det fristende at spise din kage og har det. En klar middag og en ren hus her, og sex og sjov der, hvorfor ikke?

2. Remorse

Selvfølgelig er der situationer, hvor kvinder ikke har nogen samvittighed. Derefter kan du springe dette afsnit over. Men i de fleste tilfælde, de gør, og det ofte minder om sig selv med skyld. Derfor vil du skamme at have sex med en gift mand, og hver gang vil du komme op med en million undskyldninger: "dette er kærlighed" eller "det er bare sex" eller "det er hans skyld, jeg har ikke noget at gøre med det. "Denne form for selvbedrag kan arbejde flere gange, men når situationen fortsætter, vil byrden af ​​skyld bliver tungere og tungere. Dit forhold og din store kærlighed vil bringe mere ubehag end glæde. Der er noget galt, er det ikke?

3. Spild af tid

Hvis du stadig er single, men du virkelig ønsker at blive gift, er det ikke værd at spilde tid på de mænd, der allerede er der. Du vil spilde en masse tid, følelser, sundhed, unge og skønhed på en helt håbløs historie, mens manden mister noget. Faktisk vil han endda gavne. Du vil tabe spillet, og ikke får en vielsesring og sværger ved alteret. Når du indser, at der ikke er noget at fange, kan det være for sent. Meget er blevet forpasset, selvværd faldt, og vitalitet faldet. I mellemtiden ringfingeren stadig ringless.

4. Venter og længsel

En gift mand kan ikke bruge hele weekenden med dig, sove ved siden af ​​dig hver nat, eller gå på en ferie ved havet, fordi han kun har én ferie og to børn. Opkald, SMS-beskeder, og andre former for kommunikation vil ske, når det er belejligt for ham. På andre tidspunkter, vil du næppe være i stand til at kalde ham på 3 om morgenen med et tilbud om at mødes ved daggry på dæmningen, og han er usandsynligt, at holde dig selskab. Sådanne uoverensstemmelser vil påvirke hele: For at undgå offentlighed og for at beskytte sin kone fra unødvendige oplysninger, vil han ikke gøre dig bekendt med sine venner eller familie. Ej heller vil han inviterer dig til at parterne på arbejdspladsen. Derfor vil du være i en konstant tilstand af at vente det meste af tiden.

5. Forkælet karma

Indrøm det, ville du ikke lide det, hvis din mand utro dig, ville du? Men du ved om lovgivningen i den boomerang - hvad går rundt kommer rundt. Al den smerte, såret, lidelse påført andre i sidste ende vil vende tilbage, selv i en værre form. Når du bliver en gift mands elskerinde, du projicerer den samme situation i fremtiden, kun du vil være den bedraget hustru. En simpel regel om livet: ikke gøre ting, som du ikke ønsker skal ske med dig. Hvis du har været heldig et par gange i de unge, ikke bedrage dig selv og andre, for det vil ikke altid være det. Den boomerang vender tilbage.