5 grunde til græsk yoghurt er den perfekte sund snack

Rich, cremet og syrlig, græsk yoghurt er en dekadent drøm for dig, hvis du ofte tørster sunde snacks. Denne diva af mejeriprodukter varer vinder mere og mere popularitet, som ernæringseksperter og sundhedseksperter over hele verden er enige om, snacking på græsk yoghurt er en utrolig smart og glædeligt valg. Her er fem vidunderlige grunde til.

1. For hjertesundhed

Problemet med mellemmåltider er, at en masse af de ting, du sandsynligvis kan lide at spise højt indhold af fedt og kolesterol-to ting, der kan forårsage problemer for dit hjerte, hvis du spiser de forkerte typer. Græsk yoghurt tager gætteriet ud af ligningen; du vil ikke være undrende, hvis fedt og kolesterol i din snack er okay at spise. A 6 ounce servering af græsk yoghurt indeholder 0 g mættet fedt og kolesterol. Det betyder, at du kan spise så meget yoghurt, som du ønsker, uden at sætte dit hjerte i fare.

2. Bone Health

Græsk yoghurt er lavet af et stærkt koncentreret form af mælk, så du faktisk får mere calcium pr mundfuld, end du ville gøre, hvis du drak et glas frisk mælk. Sammensætningen af ​​græsk yoghurt gennemsnit på omkring 20 procent calcium, hvilket gør det en effektiv knogle strengthener. Dette gør det til et ideelt valg for at få den ekstra calcium, som du får brug for senere i livet også.

3. Weight Reduction

Græsk yoghurt kan regne sig blandt høj mæthed indeks fødevarer. Mange diætister enige om, at fødevarer med et højt mæthed indeks, såsom tun, skabe mere gustatory tilfredshed end andre, pund for pund. Det betyder, at 6 ounces græsk yoghurt vil du føle fyldigere end 6 ounces klar suppe. Selv hvis du spiser præcis den samme mængde af hver, græsk yoghurt simpelthen føles mere tilfredsstillende end suppe, hvilket gør du spiser mindre af det i sammenligning.

4. For Muscle Tilvækst

Hvis du er en bodybuilding buff, vil du blive glad for at vide, at græsk yoghurt er også 30 procent protein, hvilket gør det en rig kilde til muskel-byggemateriale. Kombineret med de fedtfattige egenskaber, dette gør det til en velsmagende, skyld-fri behandler for dig.

5. Velsmagende mad Kombinationer

En anden ting, der gør græsk yoghurt fantastisk til snacking er, at dens smag er fleksibel nok til at tillade en bred vifte af velsmagende og sunde toppings. Hvis du er i humør til noget frugtagtig, kan du blande i dine foretrukne bær med græsk yoghurt til en kan dessert. Morgenmad er både cremet og crunchy når du har fået granola i din yoghurt. Hvis du leder efter noget simpelt at geare ned med en skefuld eller to af honning gør græsk yoghurt smag guddommelig.

Ikke alene har mange fødevarer smager godt på græsk yoghurt, men græsk yoghurt går også godt ud på andre fødevarer. Prøv det som en forbinding på din næste salat. Bring din gryde og blænde dine smagsløg med græsk yoghurt pasta sauce. Brug den som en sauce til kylling, oksekød eller fisk. Verdens til eksperimenter er vidt åben med græsk yoghurt. Den eneste begrænsning er din fantasi.