5 grunde til at tage en Spinning klasse på din gym

Populariteten af ​​spinding klasse har været støt stigende i flere år nu. På dette tidspunkt er det svært at finde et motionscenter overalt i hele USA, som ikke har gruppe spinning klasser. Men mange mennesker ikke kender til disse træningsprogrammer eller er tilbageholdende med at prøve noget nyt fra deres standard øvelse regime. Ikke desto mindre er der en række grunde til, spinning klasser kan være en god måde at træne i en gruppe indstilling. Læs videre for et par af de bedste grunde til at overveje at tage en spinning klasse på din gym.

1. Lav Impact

Spinning er en stor øvelse, fordi det er meget lav effekt. I modsætning til at køre på et løbebånd eller deltager i sportsgrene som basketball, fodbold eller fodbold, spinning steder ikke den store indvirkning på leddene i din krop. Ved at ride på en cykel, får du al den modstand, der er nødvendig for at finde ud af dine muskler og dit hjerte-kar-system, men du vil ikke møde de potentielle farer for at deltage i et af disse andre høje effekt aktiviteter.

2. Motivation

Spinning klasser er store på grund af gruppens mentalitet. Når du arbejder ud sammen med andre mennesker, at presset fortsat arbejde ud og ikke bakke ned eller stoppe i midten af ​​din træning er større. Mange mennesker finder dette for at være en motiverende facet af spinding klasse. Det kan være en god måde at opfordre dig til at opbygge din fitness, især hvis du har svært ved at holde dig selv i gang på egen hånd.

3. Kardiovaskulære og andre sundhedsmæssige fordele

Tilmelding i en spinning klasse for motion er en fantastisk måde at forbrænde fedt og forbedre din generelle kondition niveau. Regelmæssig spinning er en fantastisk måde at komme i form eller forbedre formen, som du er i. Fordi klasser er afholdt på en regelmæssig tidsplan, vil du have større incitament til at få regelmæssig motionsture.

4. forskellige niveauer er passende

I modsætning til nogle andre gruppe træningshold, hvor en vis basis fitness eller erfaring niveau er nødvendigt for at deltage aktivt, i spinding klasser folk i alle fitness niveauer og atletisk evner er velkomne. Fordi du kommer til at arbejde på din egen individuelle niveau og ikke på nøjagtig samme tempo i de andre personer i din klasse, vil du opdage, at du kan presse dig selv til dine egne grænser uden at skulle opfylde andres mål.

5. Ingen særlige færdigheder, der kræves

Du behøver ikke at have nogen predeveloped færdigheder eller koordinering for at kunne deltage i en spinning klasse. Ligeledes behøver du ikke at være usædvanligt koordineret eller afbalanceret for at få mest muligt ud af dit træningsprogram i spinding.

Hvis du mener, at en spinning klasse kan være den bedste løsning for dig, rådføre sig med en manager på din lokale gym at forhøre sig om mulighederne.