5 grunde til at bruge Thermal Water

Med udbruddet af varmt vejr, vores hud er især behov for fugt. Og hvis du er en by beboerne, din hud har også brug for rensning for støv og toksiner. Om sommeren, at det mest uundværlige produkt vises i din make-up taske er termisk vand eller en ansigtsbehandling spray.

5 grunde til at bruge Thermal Water

Termisk vand VS. Mineralvand

Termisk vand er til gavn for huden. Det er renere end mineralvand, eftersom det ligger dybere, og derfor kan det ikke blive kemisk affald. Termisk vand indeholder flere mineralske salte og sporstoffer (brom, jod, kobber, jern, fluor, chlor, magnesium, natrium og andre) - alle af dem optimalt matche mineralske sammensætning af det menneskelige legeme. Derfor termisk vand ikke blot genopretter fugtniveauet i huden, men også tager sig af det - accelererer cellulær metabolisme, øger modstanden mod skadelige virkninger på miljøet og øger hudens beskyttende egenskaber.

5 grunde til at bruge Thermal Water

Cheer op om morgenen

I morgen vil det hjælpe energize huden. For at gøre dette, spray huden efter vask. Når vandet er absorberet, anvende en fugtighedscreme, og dens gavnlige egenskaber umiddelbart vil stige.

Termisk vandforbruget i Makeup

Facial spray er også i stand til at fastsætte makeup. Bare spray det i en afstand af mindst 40 centimeter.

5 grunde til at bruge Thermal Water

Ud over alt dette, kan tilføjes termisk vand til masker (ekskl rensemidler). Det vil også bidrage til at lindre huden efter eventuelle kosmetiske procedurer.

Fugter hud

I løbet af dagen huden mister hurtigt sin tone på grund af differenstryk og temperaturer, offentlig transport og klimaanlæg på kontoret. Så det er vigtigt at anvende termisk vand i løbet af dagen. På en sådan måde, kan du hjælpe din hud bevare fugt.

5 grunde til at bruge Thermal Water

Brug af termisk vand før sengetid

Og, selvfølgelig, termisk vand er nyttig inden jeg skal sove. Efter alt, natten er den mest effektive tid for celledeling og hud genoprette. Og det betyder, at kosmetiske ingredienser sidestilles bedre. Spray dit ansigt før påføring af natcreme, og det vil hjælpe de gavnlige egenskaber for bedre at trænge ind i huden.

Heldigvis, producenter producerer termisk spray ikke kun i store pakker, men også i mini-format, som du altid kan have lige ved hånden.