5 grunde til at bruge en kalv Båre

Den Lægstræk er generelt en simpel maskine, at mange forskellige typer af brugere udnytter for at udvikle denne dobbelte muskel gruppe i underbenet. Atleter, bodybuildere og mange andre bruger en kalv båre eller lignende værktøj til at arbejde gastrocnemius og soleus muskler, der udgør kalv muskel gruppe. Her er 5 grunde til, at denne form for træning er så populært for en bred vifte af deltagere.

  1. En Del af Sports Massage - Lægløft løsner op disse lavere benmusklerne. Sportsmedicin fagfolk ofte anbefale det som en del af sports massage for at holde underkroppen fleksibel og fremme agility. I denne forbindelse strækker kalvene er en meget gerne strække andre muskelgrupper i arme og ben.
  2. Eliminering Calf Kramper - Nogle mennesker har problemer med specifik muskelkramper. Dette kan forekomme i læggen og forårsage en masse smerte. Strækker er en måde at mindske eller fjerne risikoen for at få kalv kramper i nogen aktivitet.
  3. Specifikke Kontakt Sports - Nogle atleter involveret i specifikke sportsgrene lægge en masse slid på deres kalve, for eksempel under den rutinemæssige underkrop arbejde praktiseres i fodbold, hockey eller relaterede sportsgrene. Strækker kalvene hjælper med at udvikle den nederste del af kroppen til at håndtere disse udfordringer.
  4. Anvendelse i Progressive Muscle Training - I en verden af ​​vægttræning og muskelstyrke træning, er der nogle nye teorier vinder frem om, hvordan du effektivt rampe op krop kapacitet. Nogle af disse har at gøre med lavere organ muskelgrupper som kalvene. Nogle trænere tage spørgsmål om, hvorfor en bestemt individualâ € ™ s lægmuskler synes underudviklet. En del af dette, ifølge mange fitness specialister, er genetisk. Men i nogle tilfælde er det muligt at træne op til mere udviklede kalv områder. En populær anbefaling til træning kalvene er at variere træningen med progressive sæt. En træner, der ser på "excentrisk muskel træning" kan anbefale specifikke stigninger i et skema, der kan lægge ekstra pres på de områder af kroppen. Dette er en anden situation, hvor Lægløft kan komme i handy. Ved at løsne de muskelgrupper og gøre dem mere fleksible, er egnethed deltageren få mere af en chance for at blive i stand til at drage fordel af excentrisk muskeltræning uden at ramme en mur forårsaget af stramme muskler.
  5. Løb - En anden situation, hvor en person måske ønsker at gøre kalv strækninger er i forberedelsen til længere kører sessioner såsom maratonløb. Lægløft kan være en del af afbalancere lægmusklen gruppen med skinnebenene, og hjælpe med omfattende støtte til langsigtede underkrop aktiviteter.

Alle disse er grunde til, at Lægløft indgår i mange uddannelsesprogrammer og i mange fitnesscentre og sundhed klubber. Tag dig tid til at studere virkningerne af denne form for stretching arbejde, og se på, hvordan det kan passe ind i din regime, enten i forhold til vægtet kalv uddannelse, eller endda et sæt af uafhængige øvelser. Uanset om det er for en bestemt kontakt sport, almindelig terapi, eller andre anvendelser, Lægløft kan være en måde at træne dine ben til at håndtere mere aktivitet over tid.