5 grunde Mænd Fear Ægteskab

Ordet "ægteskab" ofte forfærder selv de stærkeste og mest selvsikre mænd. Hvad er mænd bange for, og hvad der ikke lader dem binde knude med kvinden i deres drøm?

5 grunde Mænd Fear Ægteskab

1. Mænd er bange for at miste deres frihed & Independence
Først går frygten for at miste frihed og uafhængighed. For en mand, er det vigtigt at føle selvforsynende og uafhængige. Hvis din elskede meddelelser, som du gør indgreb på sin bachelor livsstil, tænker over det: enten berusende frihed og svælger med venner, eller din faste kontrol og sine lange rapporter til dig.

2. Mænd ønsker ikke at ændre deres levevis
Fjende nummer to er hverdagen. Mænd, ligesom du, har deres egne principper, vaner og måder at husholdning. Så husk, "Når i Rom gøre som romerne gør".

3. De fleste mænd hader deres Svigermor
Så latterligt som det kan lyde, men ja - mænd er bange for fremtiden mor-i-love. Selvfølgelig, hvis du ikke behøver at dele en lejlighed med din mor efter ægteskab, bør der ikke være noget problem. Men selv i dette tilfælde ikke går for vidt. Kommentarer som "mor sagde" vil kun irritere din elskede. Dette kan også omfatte rådgivning af dine mange veninder, som altid "ved bedre".

4. Mænd Frygt Ansvar
Bliver kun ansvarlig for sig selv og sit liv, er det nødvendigt med en mand kan gøre, som han vil, bruge så mange penge som han vælger, og køre med den hastighed han tænker. Men føler en "trailer" -hans kone og barn - bag, vil han ikke være i stand til at trække vejret.

5. Mænd er i tvivl om partneren
Hvis alle kvinder tvivler hendes valg denne eller hin måde, naturligvis, at mænd er de samme: "Er det den rigtige person?", "Skal jeg ønsker at leve hele mit liv med hende?" Og lignende. Mænd er endnu mere skeptisk. Efter at have lavet en fejl, vil en mand lide for resten af ​​sit liv, så hvis du ser tvivl i hans øjne, ikke skubbe - give ham tid.