5 Grave Fjender af din figur

5 Grave Fjender af din figur
Itâ € ™ s ret vanskeligt at finde en kvinde helt tilfreds med hendes udseende. Vi misunder berømtheder af deres skønhed og sukke når man ser på os selv i spejlet. Mens for at se godt I ikke € ™ t nødt til at have en perfekt figur. Alt du behøver er at skjule kroppens områder, du donâ € ™ t lide og fremhæve dine fortjenester. Ingen er perfekt, det er derfor, du skal bare trække othersâ € ™ opmærksomheden væk fra dine fejl, når du vælger tøj. Der er fem alvorlige fjender, der kan ødelægge selv den bedste udseende figur. Så donâ € ™ t lade dem ødelægge den måde, du ser.

Forkert Bra

En bluse vil aldrig se godt ud på dig, hvis du bære en bh, der er for stram eller for løs. En bh, der er for feminine, med masser af snørebånd, eller med polstring boosting lydstyrken kan være synlige, når de bæres under let materiale. BH'en er meningen at støtte brysterne godt og passer deres størrelse perfekt. Af den måde, er det bedre at bære en pastel farvet eller endda sort bh.

For høj halsudskæring

Når halsen-line er for høj, hele overkroppen ser Stumpy. V-hals og stand-up kraver ser godt ud på de fleste mennesker. Tøv ikke med at prøve noget nyt og se efter udskæringen, der passer dig mest.

Uegnet Belt

En dårligt valgt båndbredde kan gøre din talje og hofter ser bredere så de rent faktisk er. For at se slankere vælge et bredere bælte. Men bemærk, at et bredt bælte doesnâ € ™ t se godt ud på folk med kort overkrop.

Forkerte sko

Sko skal matche dit outfit. Undgå sko, der er for massiv eller for åben. Tage forsigtighed, når du vælger sandaler med ankel tie-up så godt, som for de fleste kvinder, der gør deres kalve større.

Korte bukser

Alt for korte bukser er den bedste måde at gøre ben ser kortere. Det bedste valg er at have bukser svagt dækker dine sko.