5 glutenfri superfoods

5 glutenfri superfoods
Moringa: Livets træ

Langt mere end 5 glutenfri superfoods er tilgængelige for glutenallergikere dag. Men mange celiacs er uvidende om eksistensen af ​​og fordelene ved selv de mest basale superfoods, der kan arbejde sammen med en glutenfri kost at nære og fremme kroppens helbredende processer.

Gluten og superfoods

Selv om de fleste kosten eksperter nu enige om, at gluten-holdige fødevarer er ikke afgørende for en afbalanceret kost, kan nogle celiacs kræve mere end glutenfri madplan til at helbrede de skader, der afholdes af denne sygdom. Superfoods er en unik kategori af fødevarer stoffer, der er absolut fyldt med ernæring og enzymatisk aktivitet. Nogle af disse fødevarer har unikke fytokemikalier og egenskaber, der kan lette kroppens naturlige helbredende mekanismer, hvilket er meget vigtigt for at inddrive celiacs. Disse stoffer kan også give en lav kalorieindtag til høj næringsstof forhold, hvilket betyder, at du ikke behøver at forbruge en enorm mængde af et bestemt superfood for at oversvømme systemet med ernæring.

5 glutenfri superfoods

Der er mange næringsrige fødevarer, der ikke indeholder gluten. En cøliaki, der er gået udiagnosticeret i en længere periode, vil sandsynligvis have en stor mængde healing at gøre, som er, hvor tilføjelsen af ​​følgende superfoods kan komme i spil.

1. Kefir

Kefir er en gæret drik, der indeholder stammer af probiotiske bakterier, sorter, der ikke typisk findes i yoghurt. Mange mennesker forbinder kefir med et mejeri base som i de fleste supermarkeder, er kefir fundet ved siden af ​​yoghurt og syrnede mejeriprodukter. Imidlertid er kefir defineres mere ved sin starterkultur end dens base. Mange væsker kan dyrkes med kefir starteren korn fra komælk til gedemælk til endnu kokos vand.

Da cøliaki patienter normalt har udholdt skadelige slag til deres fordøjelseskanalen, kan de probiotiske kulturer i kefir være til stor hjælp at inddrive celiacs. Desuden kefir besidder et højt indhold af antioxidanter og B-vitaminer, der kan også hjælpe med at helbrede en stresset og skrantende system. Det nøjagtige indhold af kefir ernæringsmæssige afhænger af medie, der anvendes, så der vil være en forskel mellem de næringsstoffer bredden af ​​komælk og sojamælk kefir.

2. Moringa

5 glutenfri superfoods
Moringa Super Herb

Bladene af Moringa træ er først for nylig at gøre bølger i sundhed supplement samfund. Moringa er endeligt en superfood. Disse blade er typisk tørret og malet op i et pulver, der er meget rig på proteiner, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og sandsynligvis en horde af andre uopdagede fordele. Faktisk er Moringa øjeblikket bruges til at bekæmpe den globale fattigdom som sin ernæringsmæssige indhold gør det meget tæt på en perfekt mad. Talrige videnskabelige undersøgelser har lejret de ernæringsmæssige komponenter og endda antibiotisk aktivitet Moringa blade. Derfor kan Moringa være til alvorlig gavn for cøliaki patienter, der bestræber sig på at støtte deres kroppe ernæringsmæssigt under rekonvalescens.

3. Royal Jelly

Selv en kvart teskefuld gelée tages dagligt kan hjælpe med at afværge sygdom og hjælpe kroppen opretholde en sund homøostase. Royal jelly er en sjælden og kompleks mad formet som en sekretion af bier og anvendes til foder bidronninger og deres larver. Ernæringsmæssigt, gelé royal er absolut pakket med vigtige vitaminer, fedtsyrer, hormoner, proteiner, og det er særligt rige på B-vitamin og pantotensyre. Royal gelé kan være særligt gavnligt for celiacs der oplever kronisk træthed og adrenal spørgsmål nedskrivninger.

4. Coconut

På trods af de medicinske samfunds modreaktion mod mættet fedt, er kokosnødder været støt vinder damp i det seneste årti. Sandt nok, de indeholder mættet fedt, men dette fedt er ikke af samme kvalitet som kogte mættet animalsk fedt. Kokosnødder giver også essentielle medium fedtsyrer, der beskytter og helbrede kroppen, og det er kun en af ​​de velvoksen sundhedsmæssige fordele kokos tilbud. Coconut er en meget nærende fødevarer. Dens mælk indeholder en kraftfuld kilde af elektrolytter og er ved at blive markedsført som en energidrik. Dens kød er et tæt pakket kilde til fedtstoffer og olier, der er blevet videnskabeligt undersøgt for deres anti-inflammatoriske og anti-patogene egenskaber. Desuden kan kokos måltid formales til mel, der er fremragende til glutenfri bagning og madlavning. Kokosnødder skal ses som en stærk middel sygdomsforebyggelse for alle personer, ikke kun celiacs af.

5. Hørfrø

Hørfrøolie er en af ​​de mere populære kosttilskud på markedet i dag, især for dets høje omega-3 fedtsyreindhold. Olien har vist sig at have anti-inflammatoriske og milde østrogene egenskaber, der kan gavne personer med kroniske inflammatoriske og hudsygdomme, for ikke at nævne kardiovaskulære problemer. Still, den faktiske frø selv er en rig kilde til lignaner, som kan være afgørende for beroligende tarmkanalerne. Fibrene findes i hørfrø kan være af ekstrem hjælp til celiacs søger at reparere skader på deres tyndtarmen. Lignaner er ikke kun anti-carcenogenic men også meget beroligende for fordøjelseskanalen. Ground hørfrø er en nærende og helende mad, der kan spille en vigtig rolle i den gennemsnitlige cøliaki kost.

Overvejelser

Bare fordi disse 5 glutenfri superfoods har henrykkede det medicinske samfund med deres potentiale betyder ikke alle celiacs vil reagere på samme måde disse stoffer. Hver coeliac besidder en unik fysiologi og et vist niveau af cellulær skade, som kan gøre et individ mere reaktiv over for en ellers nyttige fødevarer end en anden. Derfor, hvis du reagerer dårligt til en vis superfood udråbt som en "mirakel stof", er det bedst at afbryde forbruget af denne mad og søge en anden mere elskværdig kilde til ernæring.