5 forskellige typer vand vægte

De, der ser på fordelene ved vandaerobic eller andre vand øvelser kan i betragtning af hvor forskellige vand vægte kan hjælpe med forskellige slags undersøiske øvelser. Vand vægte, der er specielt konstrueret med skum for at være nyttige under vandet, giver for bestemte former for motion, som kombinerer forbedret modstand med de naturlige guidede bevægelser, der gør undersøiske træning sikker og effektiv. Her er nogle af de mest populære undersøiske workout værktøjer, undervisere kigger på for at hjælpe kunder til at nyde godt af en undersøisk fitness session.

Vand håndvægte

Disse håndholdte undersøiske vægte er meget ligesom de traditionelle håndvægte. De er gode til en bred vifte af undersøiske øvelser, ligesom krøller, lunges, gode morgener, laterale raises, og en række andre "aqua fri vægt" teknikker.

Vand vægtsstænger

Disse gratis vægt værktøjer vedrører traditionelle vægtstænger på samme måde som vand håndvægte vedrører traditionelle håndvægt-vægte. Vandforbrugere vægtstænger kan gøre raises, dødløft osv vægtstang væsentlige foreskriver arbejde begge arme og hele overkroppen lige.

Ankel og håndled vægte

En række af skum vægte knyttet til anklerne og håndleddene giver øget resistens i undersøiske aerobic og andre aktiviteter som at løbe på plads eller flytte armene i forskellige øvelser. Mange forskellige traditionelle fitness-aktiviteter, ligesom gymnastik, tai chi, og andre specialiserede aktiviteter, er tilpasset til undersøiske praksis med disse "wearable" aqua vægte.

Kickboards og træk Bøjer

Disse typer af vand vægte tillægger enten overkrop eller underkrop at stille krav om det område af kroppen, som ikke er flydende. Med et kickboard brugeren hviler overkroppen på den flydende bord og sparker med benene. Med en pull bøje, er den omvendte princip anvendes: brugeren flyder underkroppen og svømmer med armene.

Foot Pads

Specialized vand vægte knyttet til fodsålerne tillader unikke undersøiske aktiviteter, der sætter krav til underkroppen. Disse former for nye værktøjer er interessante i deres rolle i en aqua fitness session. Nogle vil måske se disse flade plader som den undersøiske svarende til snesko, men det særlige modstand, at de giver mulighed for at styrke mange af kroppens muskelgrupper som hele kroppen arbejder på at bringe benene op gennem vandet, mod modstand vægte.

Disse er blot nogle af de mest populære vand vægte, der anvendes i aqua fitness-programmer. Undervisere er at finde den slags aktiviteter er nyttige for alle med begrænsninger eller led og muskler sårbarhed. De ældre kan drage fordel af modificerede vandaerobic eller undersøiske fitness-aktiviteter. Disse er også populære i rehabilitering sessioner. Selv de, der er i perfekt helbred kan drage fordel af de guidede bevægelser undersøiske træning. Tag et kig på, hvad disse vand vægt værktøjer kan gøre for at fremme en holistisk fysisk fitness regime under vand og bidrage til at forebygge første gang eller tilbagevendende fælles eller muskel skade.