5 Fordele ved at opretholde en sund kropsvægt

Fordelene ved at opretholde en sund kropsvægt er talrige, ikke kun for livskvalitet, men også mængden af ​​livet. Fysisk og følelsesmæssigt, en usund kropsvægt er en byrde, men det er noget, der kan undgås eller sænkes.

Bortset fra diabetes, kan den følelsesmæssige vejafgift fedme forårsager på den person, såvel som deres familie, er veldokumenteret; Men fordelene er lige talrige. Her er 5 fordele ved at opretholde en sund kropsvægt.

Fordel # 1: Ubehag Relief

Når nogen har at bære rundt ekstra vægt, er sandsynligheden for at være aktive dråber. Miste endnu 5 til 10% af din kropsvægt vil hjælpe med at mindske forskellige ømhed og smerter forbundet med ikke at være aktiv. Den ekstra vægt forårsager mere pres på leddene, knogler og muskler, der forårsager dem til at arbejde hårdere end normalt blot at flytte rundt. Mindre vægt på disse dele af kroppen vil give dem mulighed for at arbejde mere effektivt og reducere skader.

Fordel # 2: sundere hjerte

Jo højere din vægt er, jo sværere dit hjerte skal arbejde, selv når du er i hvile. Selv en lille mængde af vægttab kan øge mængden af ​​blod gå til vitale organer, samtidig med at hjertet til at arbejde mere effektivt. Fastholdelse af en sund kropsvægt lægger mindre pres på hjertet og reducerer risikoen for hjerteanfald, højt blodtryk og angina.

Fordel # 3: Lavere risiko for diabetes

Det er veldokumenteret, at mennesker, der er overvægtige er en større risiko for at udvikle type II diabetes. Hvis du har været diagnosticeret med type II diabetes, kan tabe tillade dig at bedre styre diabetes. Hvis ikke har denne form for diabetes, være proaktiv og arbejder hen imod en sund kropsvægt vil sænke din risiko for at udvikle diabetes i fremtiden. I nogle tilfælde, efter at have tabt vægt, sammen med de andre fordele ved at opretholde en sund kropsvægt, kan Diabetes være styrbar gennem kosten som besluttet af din læge.

Fordel # 4: Kræft Avoidance

Vægttabet vil ikke forhindre dig i at udvikle kræft, men det kan i høj grad reducere muligheden for at udvikle visse former for kræft. Kvinder, der er overvægtige er mere tilbøjelige til at udvikle uterin, galdeblære, ovarie, bryst, colon og livmoderhalskræft. Mænd kan også drage fordel ved at sænke sandsynligheden for at udvikle prostata, colon og rektal cancer.

Fordel # 5: Undgå Slidgigt

Slidgigt er en lidelse i leddene i kroppen og det ekstra pres, der stilles til dem på grund af overvægt kan føre til denne tilstand. Ved at opretholde en sund kropsvægt, kan denne lammende lidelse let forebygges, før det selv begynder. Sammen med en sund kost og motion, vil leddene i kroppen bære mindre vægt og lider mindre skade over tid.

Disse er blot nogle få af de mange fordele ved at opretholde en sund legemsvægt. De fysiske forgreninger er tydelige i at have mere energi, der har en sundere hjerte, mindske risikoen for type II diabetes, og bidrage til at undgå både slidgigt og mange former for kræft. Spise en sund kost og udføre let motion, sammen med rådgivning fra din personlige læge, er en fantastisk måde at begynde at se fordelene ved at opretholde en sund kropsvægt.