5 Foods Myter

Du kan ofte høre, at dette eller hint produkt har "magiske" helbredende egenskaber. Dette er imidlertid ikke altid tilfældet. Lægerne har fortalt, hvilke fødevarer «sundhedsmæssige fordele er ikke mere end en myte.

5 Foods Myter

Listen over fødevarer, hvilke ydelser der ikke er så stor som hyped af marketingfolk omfatter appelsinjuice, tomater, grøn kaffe, østers, og ananas.

  1. Appelsinjuice er ikke så nyttig som mange tror på grund af meget sukker, som absorberes næsten øjeblikkeligt. Sukkeret hæver blodsukkerniveauet, der forårsager en ukontrolleret frigivelse af insulin, som er en stor belastning for bugspytkirtlen og øger risikoen for at udvikle diabetes.
  2. Ikke alle tomater indeholder den retmæssige lycopen, som effektivt bekæmper kræft og hjælper med at bevare ungdommelighed. Det konstateredes, at kemikalier, der anvendes i dyrkning af tomater sænke fordelene flere gange.
  3. Grøn kaffe, som er annonceret som et produkt med en slankende effekt heller ikke fungerer. Denne kaffe, ifølge lægerne, kan have en afførende virkning, men ellers dens hjælp i at tabe vægt er blot en myte. Desuden er det kontraindiceret i en række sygdomme.
  4. Østers er ikke så god i at øge mænd strømmen, da det betragtes. Denne effekt kan opnås, når de spises rå og friske, bogstavelig talt lige ud af vandet, og kun hvis de har akkumuleret nok zink og glycoler.
  5. Ananas, selv om de indeholder en masse vitaminer og mineraler ikke bryde op fedtceller, som det ofte er tænkt, men de bryde op proteiner - så denne frugt er ubrugelig for at tabe vægt. Desuden ananas har et højt glykæmisk indeks og en god evne til at rejse appetit.