5 Foods højt proteinindhold

Herunder en bred vifte af fødevarer, der er højt proteinindhold i din kost er en vigtig del af enhver sund livsstil. Der er en række grunde til protein er nyttigt. Først er det nødvendigt for bygning og vedligeholdelse af mange typer af celler i hele kroppen protein; protein er nøglen til at opbygge muskler og andre vigtige væv samt. Der serveres også en vigtig rolle i at opretholde styrken af ​​dit immunforsvar og forhindrer dig i at blive syge eller bukke under for andre sundhedsskadelige forhold. Læs videre for en liste over nogle fødevarer, der er højt proteinindhold.

1. Kød

Traditionelt har kød været en af ​​de stærkeste kilder til protein for menneskets kost. Kød af alle typer indeholder protein, og det nøjagtige beløb af protein varierer efter typen af ​​dyret og udskæring af selve kødet. Generelt kød, der er lavere i fedt indeholder mere protein, selv om størrelsen og fremstillingsmetode for kød er en vigtig faktor som godt. Når herunder kød i din kost som proteinkilde, huske, at nogle former for kød er mere sunde end andre. Rødt kød er højere fedtindhold end kylling eller andre typer kød.

2. Fisk

Fisk er en glimrende kilde til protein. Ligesom kød, mængden af ​​protein i enhver servering af fisk afhænger ikke kun af den del af de fisk, du spiser, men også af typen af ​​fisk. Den giver en bred blanding af andre sundhedsmæssige fordele og næringsstoffer så godt, hvilket gør det en fremragende tilføjelse til enhver kost.

3. Nødder

For folk, der foretrækker ikke at spise kød, eller som er på udkig efter en ekstra kilde til protein i deres kost, nødder er rige på protein. En enkelt servering af nødder indeholder generelt mindre protein end en servering af kød eller fisk, men det er ikke desto mindre en fantastisk måde at give din krop systemer Proteinkilden, de har brug for at forblive stærk. Men mange nødder er høj i forskellige typer af fedt, og den samlede mængde af nødder, som du spiser, bør generelt være lav.

4. Mejeriprodukter

Mejeriprodukter som æg, mælk, ost og yoghurt indeholder alle protein i varierende mængder. Disse produkter er gode kilder til protein for folk, der ikke spiser kød. Som med nødder, men mange mejeriprodukter er højt indhold af fedt og kalorier, så skal overvåges omhyggeligt din samlede forbrug af disse.

5. Bønner

Bønner er en endelig proteinkilde for mange mennesker. De er rige på protein og lavt fedtindhold, hvilket gør dem en god post til optagelse i mange måltider. Inden for denne kategori er en række af soja-baserede kød erstatninger som tofu og tempeh, som alle er lavet af bønne kilder og er rige på protein.