5 fødevarer stationer Dine gæster vil elske

5 fødevarer stationer Dine gæster vil elske
Fødevarer stationer kan tilføje flair til et bryllup, men ... ikke hvis det er den samme gamle prime ribben eller roastbeef udskæring station, at alle har. Tilføj nogle reelle flair med disse unikke fødevarer stationer, der er sikker på at wow dine gæster (og gøre dem slikke deres læber).

Grilled Cheese

Hvem elsker ikke den varme komfort en grillet ost sandwich? Tilbyd en række husholdningsmaskiner og oste til dit bryllup gæster til at vælge. Du kan endda tilbyde nogle krydderier og mad supplerer, såsom skinke udsnit, krydret sennep eller pickle udsnit, så de kan klæde deres grillet ost, de måde, de ønsker at spise det.

Mashed Potato

Tilbyd kartoffelmos scoops i is sundae skåle. Tilbyd toppings massevis. Medtag bacon, ost, creme fraiche, parmesanost, purløg, sovs, smør, og alt andet mennesker kan lide at fløjls højt på deres kartoffelmos.

Doughnuts

Kærlighed er sød, og så er donuts. Opsætning kage plader og plader med forskellige typer af donuts. Køb dem fra din favorit doughnut butik eller arbejde med din restauratøren til at komme med gourmet-kreationer.

Sushi

Jeg ville ikke gøre det til din eneste mad station, men sushi kan være en anden og populær mulighed. Du kan endda leje en sushi maker at gøre sushi ruller som en form for underholdning for gæsterne.

Shakes

Display blendere og alle ingredienserne gæsterne skal lave en milkshake. Medtag forskellige varianter af is og yoghurt. Tilføj toppings, såsom chokolade, chips, drysser, cookies og slik. Supply milkshake glas og lange, sjove papir strå.

Pickles

Pickles kommer i flere varianter, end du tror. Jeg personligt elsker pickles (og oliven), så jeg vil have et felt dag med dette på et bryllup. Det er også det perfekte supplement til en grillet ost station. Hvad kunne være bedre end yummy pickles på siden af ​​en frisk grillet ost Sammy?

Popcorn

Fyld træ kurve med forskellige varianter af popcorn. Du kan tilbyde en bred vifte af popcorns fra salt til sød. Gæsterne kan prøve nye varianter. Giv poser eller gammeldags popcorn kurve til gæster til at tage hjem de resterende punkter med dem.

Yummy fødevarer stationer

Giv dine gæster det uventede, når det kommer til maden på dit bryllup. Det er rart at spise noget andet end den samme, gamle bryllup billetpris.