5 Flere måder at indsætte Sjov på dit bryllup

5 Flere måder at indsætte Sjov på dit bryllup
Da der er så mange måder at drysse lidt sjov ind i din bryllupsdag, her er et andet sæt af fem ideer til dig at hente inspiration.

1. Lav Grandmas Flower Girls

I stedet for at have dine bedstemødre gå ned gangene med ledsagere, giv dem en kurv af blomsterblade og sætte dem til at arbejde. Gør dine bedstemødre føle ung igen som din blomst piger. Det er en sjov måde at få dine bedstemødre deltage i ceremonien uden at skulle bare sidde på deres plads på forsiden af ​​gangen.

2. DIY Bartender

Opsæt en øl bar. Har forskellige øl på fad. Gæsterne kan betjene sig selv deres øl i nice, store iskolde kølig krus. Feature dine foretrukne øl eller øl indstillinger fra lokale bryggerier.

3. Sæt dit ansigt på badeværelse døre

Vælg din foretrukne barndom foto. Har din ægtefælle gør det samme. Brug en kopi af billedet som et tegn for badeværelserne. Placer brideâ € ™ s barndom foto på womenâ € ™ s badeværelse døren og groomâ € ™ s barndom foto på Mena € ™ s badeværelsesdøren. Gæsterne vil få et kick ud af din unge ansigter, da de hovedet ind badeværelserne.

4. Udskift Vand med alkohol

Kender du de vandkølere, som de har til kontorer? Du ved, dem med de enorme vandflasker, som du har brug for Hercules til at løfte og vende når ita € ™ s tid til at sætte en ny flaske i køleren slot. Slippe af med vand og tilsæt alkohol i stedet. Supply gæster med kopper og få dem udfylde dem med alkohol i stedet for vand. Bare sørg for køleren er tydeligt mærket.

5. Display a Dessert Bar

I stedet for bryllupskage, eller ud over bryllupskage, leverer forudsætninger for en is sundae bar. Set ud forskellige typer af is og alle de toppings. Gæsterne kan oprette deres egne hekseafbrændinger og nyde dem langt mere end noget serveret for dem, at de donâ € ™ t gerne.

Være liv i den part

Gæsterne tager tidskoder fra brud og brudgom ved brylluppet ceremoni og reception. Hvis du viser vejen til sjov, dit bryllup gæster er sikker på at følge.