5 Fitness tendenser, der har stået sin prøve tid

Vi tænker ofte på trends som værende noget, der gælder for ting som tøj, men sandheden er, at ita € ™ s ikke lige, hvad vi sætter på vores kroppe, men hvordan vi arbejder vores kroppe, der kan og vil, gå ind og ud af mode.

Så, som i begyndelsen af ​​et år gryr, er her fem fitness tendenser, der har stået sin prøve i kraft af deres evne til at tone kroppen, rense sindet og producere reelle resultater hurtigt!

Zumba

Dans er en fantastisk måde at holde sig i form, men denne dans træning for kvinder er vokset mere og mere populære i de senere år. Døbt en â € ~dance fitness revolutionâ € ™, Zumba tiltrækker kvinder i alle aldre til sin sjove og livlige klasser.

Vandring

En af de bedste ting ved vandring er, at alt hvad du behøver, er et par gode vandrestøvler til at gøre det. Masser af mennesker finde vandreture at være en stor øvelse for toning muskler og producere langsigtede fitness fordele.

5 Fitness tendenser, der har stået sin prøve tid

Løb

Hvis vandreture virker lidt for langsomt, kører, er en stor mulighed for dem, der gerne flytte i et hurtigere tempo. Fantastisk til mennesker, der bor i byområder, bare don din løbeværk, sat på noget musik og gå.

Yoga

Måske en af ​​de mest populære former for motion i den vestlige verden, blev Yoga oprettet for at omdanne ikke kun kroppen, men sindet så godt. Går helt tilbage til omkring det 5. århundrede f.Kr., er yoga ses som en meget populær måde at tone og slappe af i 21stcentury.

Kettlebell træning

Det ligner en bowlingkugle thatâ € ™ s dyrket et håndtag, men kettlebell virker næsten hver muskel i kroppen. Velegnet til styrketræning, cardio og fleksibilitet uddannelse, kettlebell træning, som omfatter kettlebell swing, squats og forskellige andre tiltag vil få dig at se fantastiske resultater hurtigt.
Fitness tendenser kommer og går, men disse fem har konsekvent vist sig at hjælpe dig med at tone op, tabe sig, opbygge muskler og begynde rejsen til en lysere, gladere og sundere dig. Så hvorfor ikke se på disse varige fitness regimer, og foretage en ændring til din træning og dig selv, for evigt?
Billede af Loren Kerns bruges under Creative Commons-licens.