5 Fælles Vegetarisk ernæring mangler

Living en vegetarisk livsstil udgør unikke vegetar ernæring behov. Uden kød eller animalske biprodukter, kan essentielle vitaminer og næringsstoffer svinde i kroppen. Når daglige vegetariske måltider mangler disse vigtige vitaminer og næringsstoffer på en regelmæssig basis, kan alvorlige ernæringsmæssige mangler forekomme. Hold læsning for at opdage 5 commom vegetariske mangler.

1. Calcium

Ikke-vegetarer kan vælge mælk og ost som deres ubearbejdede former af calcium indtag. For streng vegetarisk, ernæringsmæssige calcium valg er meget slankere. Calcium berigede soja, ris og mandel mælk kan levere den hårdt tiltrængte calcium, så længe 3-4 portioner indtages hver dag.

Grøntsager indeholder også calcium, som kan passe perfekt ind i de vegetariske ernæringsmæssige retningslinjer. Majroer, Collard greens og rabarber har de højeste mængder af calcium per portion. Tofu opskrifter kogt med tofu lavet med calciumsulfat giver en stor kilde til calcium. Bare en halv kop tofu lavet med calciumsulfat kan indeholde så meget som 430 mg calcium.

2. Omega 3

Omega 3 fedtsyrer og omega 6 fedtsyrer skal afbalanceres i kroppen for optimal sundhed. De fleste vegetar ernæring retningslinjer indeholder fødevarer, der er højt indhold af omega 6 fedtsyrer, men mangler en ordentlig kilde til omega 3 fedtsyrer. Fisk er den mest almindelige omega 3 kilde, men vegetarer omfatter sjældent fisk i deres kost.

I stedet for fisk, kan hørfrø, hørfrøolie og rå valnødder indgår i daglige måltider. Hørfrøolie er meget temperamentsfuld, og må ikke opvarmes over 100 grader F. Hørfrø skal formales umiddelbart før brug og kan drysses på salater eller blandet ind i soja, frugt shakes.

3. Jern

Animalske produkter er den primære kilde til jern i den typiske kost. For vegetar eller veganer, at finde en god kilde til jern er vigtig. Listen over jern indeholder bønner og grøntsager er langvarig, hvilket betyder sort i vegetarisk ernæring. Tofu, linser og schweiziske chard er tre af de bedste valg.

Spise jern er ikke nok, da kroppen har brug for C-vitamin for at omdanne jern til en brugbar form. Optimalt set bør fødevarer rige på jern serveret med andre fødevarer rige på vitamin C. For et ekstra jern boost, kan C-vitamin rige fødevarer koges på en støbejern stegepande, hvor mere jern vil blive trukket ind i maden.

4. Zink

Zink spiller en vigtig rolle i den bodyâ € ™ s immunsystem. Mellem 15 og 50 mg zink bør indtages på en daglig basis for at holde immunsystemet stærk. Zink påvirker også huden og neurologisk sundhed. For vegetar eller veganer, ristet hvedekim, schweizisk chard og Lima bønner er de tre øverste kilder til zink.

5. B12

B-vitaminer er afgørende for energi konvertering og forebyggelse af visse former for anæmi. Den typiske kost er rig på vitamin B12, som mælk, yoghurt, vælge og æg er fantastiske kilder. For vegetar, kan forbruge nok vitamin B12 være den vanskeligste del af om en sund plan for vegetarisk ernæring. Mange vegetarer ty til kosttilskud for deres vitamin B12 behov. Brewerâ € ™ s gær, nori, Chlorella og spirulina er de bedste naturlige kilder til vitamin B12, der kan føjes til kroppen.

Mens være vegetar kan fremme ernæring mangler, der er mange sunde erstatninger til rådighed til en velafbalanceret og nærende kost.