5 Bedste Matching Groomsman / brudepige gaver

Bryllupper er alle om at være mindeværdig - dekorationer, billeder, de store udsnit af kage. Dine brudepiger og groomsmen er dine nærmeste venner og familie - give dem noget at huske dagen ved!

5 Bedste Matching Groomsman / brudepige gaver

Her er en liste over top 5 velsmagende, mindeværdige, sjove matchende groomsmen og brudepige gaveideer.

1. Personlige Solbriller

Du kan finde klassiske, billig, matchende solbriller temmelig nemt i dag - det er en perfekt kombination af pris og memorabilia. Nogle af de bedste materialer til monogram / personalisere solbriller ville være træ solbriller eller anden form for metal som titan (måske bare for fyrene). Plastic solbriller er let at bryde, og de fleste grafik normalt fortage sig. Tilbring et par mere bucks på noget, dine venner og familie vil bruge til år, huske denne særlige dag, hvor du havde den kjole.

2. drikkeglas

Vælg din gift! Alle elsker en god drink. Til dit bryllup, får specifikke kopper / briller til hvert medlem af partiet Brudesuite. Hvis en fyr kan lide en nice Pilsner eller Hefeweizen, få ham en høj ølglas med hans navn prentet i, for kun et par ekstra bukke. Hvis de fleste af dine brudepiger favoriserer god vin og champagne, købe nogle personlige vinglas eller champagne fløjter. Drikke briller er forholdsvis billig - Mænd vil bruge denne brandy glas eller viking-øl-glas til kommende år, og damerne vil altid have et smukt stykke af personlige memorabilia til at huske din store dag med.

3. Köln og parfume

Gode ​​duftende aroma normalt ikke kommer billige, men at købe matchende cologne og parfume er en klassiske, elegant måde at give din brude fest en frisk måde at huske brylluppet. Mange parfume virksomheder har været kendt for at tilbyde store tilbud for bulk køber - se ind i din favorit-ildelugtende parfume selskab og se, hvad beskæftiger du kunne få ved at købe matchende parfume / cologne kits.

4. Ringe, halskæder, eller smykker

Få din brudepiger nogle klassiske smykker, måske matchende halskæder med indgraveret vedhæng. Ud over den andet udvalg af forlovelsesringe på www.frontjewelers.net, er der også en bred vifte af mænds og kvinders tennis armbånd, der kan være store matchende gaver.

5. Personlig Undertøj

Du læste rigtigt!
Overvej at købe damerne nogle lingeri med deres navne på det, og få fyrene nogle ekstra comfy retro-shorts med deres foretrukne kaldenavn broderet i et eller andet sted. Det er et modigt skridt, men kunne bringe nogle letsindighed til en dag, der ellers er meget formel og angst-redet.
Disse matchende gaver er perfekt til par, der ønsker at virkelig vise deres groomsmen og brudepiger at de bekymrer sig nok om dem til at få personlig, matchende gaver. Sjove, praktiske, mindeværdige - det er helt op til dig, men få dem noget, de kan ikke vente med at vise til deres venner. Plus - forhåbentlig, vil de gøre gengæld, når de endelig beslutter at slå sig ned og binde knude!