5 bedst bevarede hemmeligheder at medtage i din kost

Du har altid hører om fødevarer, som du har brug for at undgå eller fjerne fra din kost. Hvad med fødevarer, som du skal spise, men måske ikke er klar over? Her er et par, der kan være let at inkludere i din kost. Den lokale købmand skal bære alle disse ting, det bare kræver nogle søger.

Grønkål

Gennemse producere afdeling, vil du finde et stort udvalg af grønne grøntsager. Måske den mest populære er salat. I nærheden, bør du få et glimt af grønkål. Denne grønne grønne grøntsager er fyldt med antioxidanter og næringsstoffer. Primært giver det vitamin A (godt for synet), K-vitamin (hjælper blodprop), C-vitamin (god for immunitet), og er også fyldt med fiber (holder dit fordøjelsessystem regelmæssig og hjælper dig føler fyldigere længere). Tilføj næringsstof-pakket vegetabilske dette til dine livretter såsom en salat, røre FRJ, eller en omelet. Alternativt spritz med olivenolie, drys på dine foretrukne krydderier, og bages i 10 minutter til at gøre sprøde grønkål chips - en hurtig og nem nærende snack!

5 bedst bevarede hemmeligheder at medtage i din kost

Hørfrø

Hørfrø er brune frø, der har eksisteret i mere end 5.000 år. Mens forskningen stadig bliver udført på denne lille frø, ved vi, at det har masser af fiber, lignaner (svarende til antioxidanter), og omega-3 fedtsyrer (ikke så effektive som de fiskeolier, men stadig gavnlige). Da der ikke er en masse konkrete beviser på brugen af ​​en masse hørfrø, anbefales det at forbruge maksimalt ca. 1 spsk af jorden hørfrø (2 g fibre) per dag. Spise hele frø kan faktisk passere gennem systemet uden at blive absorberet, så sørg for at købe jorden hørfrø eller male det selv. Det er næsten smagløst, så føje den til yoghurt, bagværk, eller nogen af ​​dine foretrukne retter. Den minimale beløb kan være gavnligt for dit helbred!

Quinoa

Jeg første gang hørte om quinoa (udtales ivrig -WA) sidste år på en ernæring konference. Mens quinoa ser meget gerne ris eller korn, er det forbundet med grøntsager, som spinat, men anvendes som korn. Denne nøddeagtig-flavored fuldkorn er kogt ligesom ris: vaske og suge quinoa og kog vandet er absorberet. I modsætning til ris, men det har mange flere næringsstoffer: Det er et komplet protein (indeholder en essentiel aminosyre lysin, hvilket er godt for vævsreparation og vækst), højt jern- og fiber og indeholder E-vitamin, zink og selen . Udskift ris eller pasta med quinoa, eller prøve en ny skål med grøntsager, ost og quinoa for en stor vegetarisk måltid!

5 bedst bevarede hemmeligheder at medtage i din kost

Miso

Soja produkter er temmelig forvirrende. Nogle undersøgelser vil fortælle dig, at soja er godt for dig, og er et godt alternativ for kød protein, mens andre vil sige, at soja er giftigt og kan føre til helbredsproblemer. Mens dommen er stadig ude på alle fordelene ved soja, der har en lille del kan være en måde at ændre din rutine. Det er en stor kilde til protein, især for vegetarer. Miso er ingen undtagelse. Dette soja produkt er en salt gærede bønner pasta, der primært anvendes i asiatiske fødevarer (såsom miso suppe). Denne pasta kan nemt indgå i nogen af ​​dine opskrifter og er en fantastisk måde at øge smag samtidig med at tilføje ekstra protein og en probiotisk (godt for dit fordøjelsessystem) punch. Da det er høj i salt, så brug kun en lille mængde; men har ingen frygt, vil smagen stadig være indlysende.

Svampe

Svampe er en fælles grøntsag, der er på alles radar, men ved du, om alle de sundhedsmæssige fordele ved denne lille grøntsag? Sammensat primært af vand, dette lave kalorieindhold grøntsag er en stor kilde til vitaminer D og B, selen og kalium. Det kan også bruges i alle dine middag opskrifter: føje den til spaghetti sauce eller lave en "burger" med en Portobello svamp. Nogle sorter af svampe kan også have sundhedsmæssige fordele. Shiitake svampe, for eksempel, har vist sig at være godt for immunitet og hjerte sundhed samt muligvis reducere din risiko for kræft. Så gå efter det og føje svampe til dit måltid i dag!

5 bedst bevarede hemmeligheder at medtage i din kost

I sum, der er en masse af fødevarer, der betragtes som "superfoods". Mens de ovenfor anførte alt ikke kan være "superfoods", de bør stadig integreres i din daglige rutine. Prøv grønkål i stedet for salat. Føj hør til din favorit bagt behandler. Brug quinoa i stedet for ris til din stirfry. Føj miso til din favorit suppe, eller blande svampe og miso sammen til en stor vinsmagning måltid!