5 Basketball Strækker at udføre for at undgå skader

Hvis du er en person, der er stærkt involveret i sporten i basketball, et element af din træning, at du skal være sikker på, at du ikke overse den strækker komponent.

Mange basketballspillere er hurtige til at fylde deres tidsplan med praktiserende basketball øvelser og derefter komme ind i last rum til at styrke de vigtigste muskler, der kaldes i spil, når du udfører sporten, men få nogensinde tager sig tid til at tænke over de ekstra fordele, som strækker kan bringe.

Ikke alene er det vigtigt at udføre strækning som en del af din træning på grund af det faktum, det vil hjælpe dig med at bringe ned din puls tættere på normal og tillade, at organet til at køle ned, men strækker sig bagefter vil også bidrage til at øge din vifte af bevægelse.

Dette vil være særligt vigtigt, fordi jo større vifte af forslag du er i stand til at bevæge sig igennem, jo ​​bedre resultater, du vil være i stand til at give.

De basketball spillere, der har et begrænset udvalg af bevægelse vil bemærke, at de ikke er i stand til at gøre så mange spiller som dem, der er mere fleksible.

Endelig stretching er meget vigtigt, som titlen på denne artikel antyder, for at forhindre skader. Skader kan hurtigt tage dig ud af spillet helt, så det er vigtigt, at du gør hvad du kan for at stoppe dette opstår.

Lad os tage et kort kig lige nu på de vigtigste strækninger, som du ønsker at overveje som en basketballspiller søger at maksimere din ydeevne og forebygge skader.

Quad Strækker

Den første af de strækninger er quad stretch. Hver gang du lunge frem, om du vil modtage en aflevering eller starte op på en sprint på tværs af retten, vil dine quad muskler kaldes i spil.

Sammen med dem, vil de hip flexors også arbejde, når du kører på en accelereret tempo. En god quad strækning vil hjælpe målrette begge disse områder.

For at udføre quad strækning, komme ind i en stående stilling med skæftet klemt og hofter trækkes opad og så bøje det ene knæ, hvilket bringer foden op til bum. Hold foden ind i numsen så tæt som muligt, samtidig tænker på at trække tilbage på knæet.

Sørg dog, at du holder knæet i korrekt justering med det andet knæ, da dette er afgørende for at forhindre smerter fra at udvikle på grund af den strækning og holde i ordentlig form.

Hold i 30-60 sekunder, og derefter skifte side og gentag.

Skulder Strækker

Bevæger sig langs, den næste strækning, som du skal udføre er skulder stræk. Skuldrene af basketballspillere har en tendens til at få helt spændt og stram efter gør skudt efter skud efter skud.

Hvis du ikke er strække dem ud regelmæssigt, er der en meget god chance for, at du vil begynde at lide af skulder smerter ned af vejen.

For at udføre skulderen stretch, stå oprejst mod en væg og forsigtigt placere armen tilbage bag dig. Derfra læne ind i væggen, og du skal begynde at føle en let stræk på skulderleddet.

Hold denne i 20-30 sekunder, og derefter skifte side og gentag. Bemærk, at du aldrig skal føle dyb smerte, mens du gør denne strækning, men snarere en let træk. Hvis du på noget tidspunkt er det smerte du føler, det er en god indikation af, at du presser lidt for hårdt og har brug for at bakke ud lidt før genoptagelse.

Calf Strækker

Næste op har vi kalv strækninger. Hvis du er stor til at tage hoppe skud, vil du helt sikkert ønsker at være at medtage dem i din post-workout protokol. Tight kalve er meget udbredt blandt mange basketballspillere, og dette kan i sidste ende føre til skinnebenet smerte ned af vejen.

Calf strækninger er hurtige og nemme at udføre og kan gøres på ethvert tidspunkt i løbet af dagen.

For at udføre en kalv stretch, placere en fod op mod muren, indtil du føler en let stræk i lægmusklen. Derfra læne ind i væggen nogensinde så lidt, som vil uddybe stræk og virkelig har du føler det.

Pause i denne position, og derefter slappe af. Skifte side og gentag på det andet ben.

Alternativt kan du også stå på et trin med hælene lige ud over kanten og derefter langsomt lade din vægt til at falde nedad, strække kalvene på denne måde.

Side Strækker

Når du er færdig din kalv strækninger, siden du nødt til at udføre et par side strækker sig så godt. Da du ofte vende sig i forskellige retninger gennem skuespil, om der skal passere en bold, modtage bolden, eller bare udmanøvrere en modstander, er det vigtigt, at du er smidig i denne region.

For at strække ud i siderne, langsomt stå med fødderne lidt bredere end hofte bredde fra hinanden og bøje til den ene side, med den anden hånd over hovedet.

Nå sidelæns så vidt muligt, pause, og derefter vende den anden retning igen.

Dette er en anden strækning, som du ikke ønsker at presse alt for langt med - bare nok, så du føler en let stræk finder sted.

Forstrækning Strækker

Endelig, så glem ikke om dine hamstrings. Med nok kører frem og tilbage langs den ret, kan disse også få helt spændt og underviste over tid. At strække dem ud, skal du blot læne sig fremad mod jorden, forsøger at bringe dine hænder til at røre tæerne.

Mærk strækket dybt i forstrækning muskel, pause, og derefter vende tilbage til stående stilling.

Bemærk, at denne strækning også kan udføres i en siddende stilling med benene udvidede foran dig, og du nå frem til dem.

Så der har du de vigtigste strækninger, som enhver basketballspiller ville virkelig nyde godt herunder i deres træningsprogram.

Mange mennesker ofte overser betydningen af ​​strækning i form af at gøre optimal fremskridt med deres uddannelse rutine, så det er på tide, at du gav det den opmærksomhed, den fortjener.

Om Shannon Clark

Shannon Clark har en grad i Exercise Science og er en AFLCA certificeret personlig træner. Hun har skrevet om emnerne sundhed, fitness og ernæring i de sidste 8 år. Hendes indsigt offentliggøres regelmæssigt på bodybuilding, askmen og FitRated.com. FitRated er en førende fitnessudstyr review site tilbyder fitness indsigt udstyr, workout planer og vægttab strategier. Tjek den seneste revision af Total Gym XLS!