5 Ændringer kan man forvente med den opdaterede Ernæring Fakta Label

Tidligere på året, Food and Drug Administration foreslog en tiltrængt opdatering på ernæring-fakta etiketter, du ser på bagsiden af ​​emballerede fødevarer - og det er en forandring til det bedre. Med det nuværende system er notorisk svært at dechifrere, når du ser fedt, sukker og kalorieindtag, vil den nye version være meget mere klar. Det er gode nyheder, selv om nogle mennesker kan være i for en overraskelse, når de lærer, hvordan opfedning nogle af deres foretrukne fødevarer virkelig er.

5 Ændringer kan man forvente med den opdaterede Ernæring Fakta Label

First Lady Michelle Obama vejes om emnet i en pressemeddelelse og sagde: »Du som forælder og en forbruger skal kunne gå ind i din lokale købmand, afhente en vare fra hylden, og være i stand til at fortælle, om det er godt for din familie. Så dette er en big deal, og det kommer til at gøre en stor forskel for familier over hele landet. "

Her er fem ændringer, du kan forvente at se.

1. betjener størrelser

En af de største ændringer vil være, hvordan betjener størrelser beregnes. De gamle retningslinjer blev etableret for 20 år siden, da dele var afgjort mindre end de er i dag. Så mens en 20-ounce flaske sodavand nu kan mærkes som at have flere portioner, vil den nye etiket behandle hele flaske som kun en portion. Dette er mere på linie med den måde, folk virkelig spise, i henhold til FDA.

På større pakker, vil du nu se to kolonner: en med ernæring info per portion, og en anden med fakta for hele pakken. Så hvis du slugten på kartoffelchips en nat, vil du vide nøjagtigt, hvor meget du har spist, når posen er tom.

2. Kalorier

Du kan forvente at se kalorier trykt i en større skrifttype end før. FDA virkelig ønsker dig at vide, hvor meget du spiser - hvilket giver mening, overvejer en tredjedel af amerikanerne er i øjeblikket fede.

3. Sukker

En anden ny og velkommen funktion er en værdi for indhold af tilsat sukker. The American Heart Association anbefaler, at mænd får 150 eller færre kalorier fra tilsat sukker om dagen, og at kvinder får 100 eller færre kalorier fra tilsat sukker om dagen. På den gamle etiket, var der ingen mulighed for at vide, om blev tilsat sukker, eller hvis det oprindeligt var indeholdt i fødevaren. For eksempel vil ferskenkonserves naturligt indeholder sukker, selvom de blot er pakket i saft. En dåse ferskner i tunge sukkerlage, dog kan belastes med tilsat sukker.

4. Natrium

Du kan også se ændringer i natrium indhold, som den daglige værdi er nu 2.300 mg om dagen i stedet for 2.400 mg per dag. Forvent at se nogle nye næringsstoffer på etiketten samt, såsom D-vitamin, kalium, calcium og jern. Mens disse bruges til at være frivilligt noteret på visse fødevarer, vil de nu være påkrævet.

Fjernet 5. Varer

Nogle elementer er dømt til at forsvinde fra det nye mærke. For eksempel, vil du ikke længere se en "kalorier fra fedt" værdi, fordi FDA siger, det er den type fedt du spiser, ikke mængden, der virkelig betyder noget for dit helbred.

Hvis du har noget at sige om den nye fødevareetiketter, at regeringen lytter; de har etableret en 90-dages kommentar periode for at høre dit input. Hvis du vil tilføje dine to cents, besøg regulations.gov og fortælle dem, hvad du synes.

5 Ændringer kan man forvente med den opdaterede Ernæring Fakta Label

Er der sådan noget som "god" Sugar?