46 og have en baby

46 og have en baby
Nogle kvinder kan udskyde ægteskab og graviditet

Udtrykkene "46 og har en baby" behøver ikke at være gensidigt udelukkende. Mens sandsynligheden for at blive gravid gør faldet som en kvinde bliver ældre, betyder det ikke, at kvinder i deres midten af ​​fyrrerne nødvendigvis behøver at opgive tanken om, at de vil være i stand til at bære et barn.

46 og have en baby: Fordele og ulemper

Nogle kvinder udskyde starte en familie på grund af karriere spørgsmål. Hvis de har brugt flere år på universitet forberedelse til en karriere, kan de har besluttet at fokusere på at få etableret på deres valgte karriere før graviditeten. For andre er beslutningen om ikke at få børn kan have mere at gøre med deres forhold status. Uanset hvad den underliggende årsag, er der masser af gode grunde til at udsætte at få børn.

Den Fordele til Waiting

  • Kvinder, der venter at få børn kan være mere uddannet og bosatte sig i deres karriere end yngre mødre.
  • Modne forældre kan også have flere finansielle midler til rådighed for dem, end deres mere ungdommelige modstykker.
  • Hvis kvinden har været sammen med sin partner i lang tid, kan deres forhold være mere stabile end kortsigtede dem på grund af at skulle beskæftige sig med en række livssituationer sammen før at have børn.
  • Ældre kvinder, der vælger at blive forældre kan have mere tålmodighed. Løbetiden der kommer med erfaring hjælper dem til at holde tingene i perspektiv.

De ulemper til Waiting

  • Sandsynligheden for at blive gravid falder som en kvinde aldre. Efter alder 35, fertilitet slip og med den tid en kvinde fylder 40, hendes chancer for at blive gravid med hendes egne æg er cirka 24 procent. Efter alder 43, satsen falder til 10 procent og venter endnu et år ser den sats falde til mindre end to procent.
  • Abort er højere for ældre mødre. En kvinde, der gør blive gravid i en alder 40 har en 24 procent chance for abort. Ved 43, odds for at miste barnet stigning til 38 procent, og gå op til 54 procent, når moderen er 44 år.
  • Risiko for fødselsdefekter stiger med moderens alder samt. En 40-årig kvinde har en 1 i 105 chance for at få et barn med Downs syndrom. Efter alder 44, de stiger til 1 i 35, og en 46-årig kvinde har en 1 i 20 chance for at have en Downs syndrom baby.

Det perfekte tidspunkt at få et barn

Uanset hvilken alder en kvinde sker for at være, er der fordele og ulemper ved at have en baby. Beslutter at forsinke forældreskab kan betyde, at planerne for pensionering bliver nødt til at blive sat på hold på grund af øgede økonomiske ansvar senere i forældrenes arbejdsliv. For nogle kvinder, denne tradeoff er værd, da de føler, at de er bedre rustet til at håndtere de glæder og frustrationer, der kommer med at få børn.

Hvis en kvinde finder, at udtrykket "46 og have en baby" er en, som hun ønsker at gælde for hende, skal hun drøfte sine planer med sin læge. Han eller hun kan give hende rådgivning baseret på hendes personlige sygehistorie. Det kan være usandsynligt, at hun vil være i stand til at forestille sig uden hjælp, men det er ikke umuligt.

Lægen kan henvise kvinden til en frugtbarhed specialist for en konsultation og pleje. En mulighed for kvinder i 40'erne, der ønsker at bære et barn er at bruge donoræg med in vitro fertilisering (IVF). Specialisten kan skitsere muligheder for hver enkelt patient.

.