457 Modtager Lump Sum

457 Modtager Lump Sum


En 457 begunstiget option engangsbeløb er til rådighed for modtagere af deltagerne i en 457 plan.

Hvordan en 457 Works

En 457 plan fungerer meget som en 403 (b) program. Deltageren bestemmer, hvor meget indkomst for at investere. Men med alle de forskellige pensionsordninger til rådighed, at vide, hvordan de arbejder kan være forvirrende. Ofte den person, der deltager i planen får et praktisk kendskab til, hvordan deres plan arbejder med hjælp fra udbyderen. Men det er også vigtigt at forstå, hvordan pensionsordning arbejder for den udpegede modtageren. Hvad sker der i tilfælde af deltagerens død? Hvis du er modtager af en 457 plan, kender de særlige ordninger, der er foretaget. Vil du ønsker at kontanter i og tage en 457 støttemodtager engangsbeløb eller ej?

En 457 planen er et ikke-kvalificeret skattefri udskudt kompensation planen. Den finansieres gennem en gruppe livrente. Som en del af en pensionsordning, er disse variable livrenter planlagte langsigtede investeringer. Når udbetalingerne er lavet af livrente, de vil blive beskattet som indtægt. Hvad du skal vide er, om din 457 planen er en bidragsbaseret eller en ydelsesbaseret pensionsordning. Hvordan betalinger bestemmes og vil det være klogt at acceptere en 457 begunstiget engangsbeløb? Ønsker du supplerende betalinger, der komplimenterer Social Security?

Etablering af en 457 Plan

457 planer kan etablere med arbejdsgivere, der afgrænses som:

  • Stater
  • Underopdelinger af stater
  • Redskaber eller politiske underafdelinger af stater
  • Statslige enhed fritaget føderale indkomstskatter

Som udskudt kompensation plan, en 457 er tilgængelig for de ovennævnte statslige arbejdsgivere, som omfatter offentlige skoler.

Defineret Plan Bidrag

En defineret 457 bidrag plan har en separat konto, som deltageren gør bidrag baseret på en formel, og er lavet gennem valgfrie udsættelser, mens ikke-valgfrie bidrag kan ske ved deltagerens arbejdsgiver. Fordele, der skal betales, er baseret på det beløb krediteret kontoen, når deltageren beslutter at begynde at modtage ydelser.

Ydelsesbaseret pensionsordning

En defineret 457 ydelsesbaseret pensionsordning afhænger ikke krediterede beløb til tilbagetrækningskontoen. Fordele i denne sag fastsættes af en forudbestemt ydelsessammensætning. Denne type plan giver mere gavn sikkerhed samlet i form af dårlig investeringsafkast. Med denne ekstra sikkerhed pensionsydelser ikke er formindsket.

Tilbagetrækning fonden fra en 457

457 planer er sat op som en kilde til pensionsindkomst. Tre typer af udbetalinger er til rådighed for deltagerne at vælge imellem:

  • Engangsbeløb Udbetalinger - tilbagekøb enkelt sum lader en deltager modtager en del af 457 balance. De resterende midler stadig er beskyttet af deres skatte-udskudt status
  • Lump Sum Udbetalinger - giver deltageren mulighed for tilbagetrækning af hele indestående på 457 konto i én betaling.
  • Systematiske Udbetalinger - Arrangerer en betaling af et bestemt beløb i henhold til en bestemt tidsplan

457 Modtager Lump Sum

Hvis du er den udpegede modtager af en 457 plan ant deltageren dør, vil du modtage ydelser baseret på de vilkår, der er skitseret i planen. Hvis du som modtageren er deltagerens ægtefælle, vil du ikke være forpligtet til at modtage betalinger nogen tidligere end tidsplanen dikterer. Hvis deltageren allerede havde modtaget regelmæssige betalinger, vil fordelene blive fordelt på samme måde som beneficiary.In for at modtage ydelser fra en 457-planen, skal den udpegede modtageren udfylde begravelseshjælp Kravsformular at kræve betaling. Selvom du måske ikke har lyst til at gøre med papirarbejde i en tid med følelsesmæssig stress, tage i betragtning, at det kunne tage fra 6-8 uger efter, at formularen er modtaget for dig at modtage dine penge.

Hvis du anmoder om et fast beløb 457 støttemodtager, vil du modtage hele fordel i én betaling. I tilfælde af konti med saldi mindre end 5000 dollar din fordel automatisk vil blive sendt til dig i et engangsbeløb.