401K Rollover Penge bruges til at betale for kollegiet

401K Rollover Penge bruges til at betale for kollegiet


401K rollover penge bruges til at betale for kollegiet kommer med nogle sanktioner. Den 401k er en pensionsfond og typisk når du rollover fra en 401k du lagde den ind i en anden 401k. Hvis du trækker tidligt og ikke rulle penge over, kan du blive vendt skattemæssige sanktioner.

Omkring 401K Rollover Penge bruges til at betale for kollegiet

Den mest almindelige 401K rollover scenario er at trække din 401k midler fra den ene plan og deponere dem i en anden, som regel, når du skifter job. De fleste første gang universitetsstuderende ikke tænker på en pensionsordning, men for voksne vender tilbage til college i 30'erne, 40'erne og 50'erne, 401k rollover penge bruges til at betale for kollegiet kan være en mulighed.

Men hvis du fortryde en 401K plan, før den modnes, kan du står over for alvorlige skattemæssige sanktioner. For eksempel, hvis du har 200.000 dollars i en 401k og du trække det tilbage, vil du betale 20% eller mere i skat sanktioner. Hvis du overvejer at trække sig ud af din 401k tidligt ved at rulle den over og ikke deponere det i en ny 401k, gør dit skat hjemmearbejde.

Forstå Definition

Forud for planlægningen af ​​en 401K rollover at betale for din kollegium undervisningsafgifter, er du nødt til at forstå, at IRS identificerer aktier, obligationer, investeringsforeninger og enhver kvalificeret arbejdsgiverbidrag som alders- eller traditionel IRA planen. Der er en forudbestemt alder, hvor en person kan få adgang til en 401K, og IRS definerer det som 59 og et halvt år. De tillader overgange til nye planer uden straf, fordi de midler bidrog er gjort det uden beskatning. Derfor straffen for fratagelse tidligt er så dyre.

De stigende udgifter til kollegium undervisningsafgifter, den evigt skiftende marked og behovet for at løbende at udvikle omsættelige færdigheder, gør 401K rollover penge bruges til at betale for kollegiet en attraktiv mulighed. Den simple kendsgerning er den gennemsnitlige voksne ikke længere bliver hos den samme virksomhed eller karriere for hele sit ansættelsesforhold levetid. Statistikker viser, at medarbejderne vil rollover deres 401Ks mindst tre gange så de skifter job, og at en ud af seks vil trække tidligt og betale bøder, især i stramme økonomiske tider.

Dækker undervisning omkostninger

Hvis du overvejer at gå tilbage til skolen, og du er bekymret for undervisning omkostninger, bør en 401K rollover være en sidste udvej mulighed. Rullende over din 401K til en traditionel IRA beskytter din pension og efterlader dig med en pude til fremtidige behov. Stipendier, lån og andre muligheder for økonomisk støtte skal udtømmes, før der udbetalinger fra din 401K.

Nogle dele af kollegium undervisningsafgifter er fradragsberettigede. Flere stipendier er tilgængelige for voksne, der vender tilbage til college. Mulighederne omfatter program for mødre, der vender tilbage til college og lærere udvider deres uddannelsesmuligheder. Nogle arbejdsgivere selv tilskud undervisning omkostninger. Enhver og alle disse muligheder skal være udtømt, før man ser på at låne fra din egen fremtid til at betale for den nuværende.

Yderligere ressourcer

Lær mere om 401K overgange:

  • MONEYzine Pensionering Planlægning
  • IRS 401K Information