4 Væsentlige Vitaminer til Great hud

Ernæring og stor hud er meget knyttet og nogle af de næringsstoffer, der spiller en vigtig rolle i din teint er vitaminer. Derfor flertal af hudplejeprodukter, som du vil se indeholder store mængder af vitaminer. Men ita €, ™ s stadig ekstremt vigtigt, at du får disse vitaminer gennem fødevarer, du spiser. Her er nogle af de vigtige vitaminer for stor hud og hvordan man kan indarbejde dem i din kost.

1. Vitamin A

Hvis din hud er blevet følelse skællet og tør, så thereâ € ™ sa mulighed for, at du måske mangler i vitamin A. Personer, der lider af acne opfordres også til at tage masser af vitamin A eller anvende produkter, der er derivater af vitamin. Da A-vitamin hjælper også huden genopbygge væv, er det også et vigtigt vitamin, når det kommer til healing hudafskrabninger, sår og andre skader på huden. Patienter, der lider af hudsygdommen psoriasis ofte rådes til at anvende retinoider (en form for A-vitamin) til at regulere cellevækst. A-vitamin er også en stor anti-aging næringsstoffer. Så hvis du ønsker at beholde linjer, rynker, trist hud og andre hud ældning symptomer i skak så Vitamin A kan være til stor hjælp. Gode ​​kilder til vitamin A omfatter æg, bladgrøntsager, mælk, gulerødder, græskar, lever og meget mere.

2. Vitamin E

Vitamin E er måske den mest kendte vitamin, som er afgørende for en sund hud. Dette skyldes, at E-vitamin er en effektiv antioxidant, der bidrager til at bekæmpe de frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er forårsaget af en række faktorer, såsom rygning, forurening og solen. Frie radikaler er en af ​​de vigtigste årsager til for tidlig ældning af huden. Som et resultat, kan vitamin E være en vigtig anti-aging næringsstof. Udseende af alder pletter, rynker, strækmærker og linjer reduceres ved at anvende Vitamin-E rige produkter. Vitamin E kan også findes i fødevarer som oliven, solsikkefrø, jordnødder, mandler, hvedekim og bladgrøntsager.

3. Vitamin C

Som vitamin E, C-vitamin er også en effektiv antioxidant. Det betyder, at det også kan hjælpe dig med at kæmpe tegn på hudens ældning. C-vitamin stimulerer også produktionen af ​​kollagen i din hud. Kollagen er det protein, der er ansvarlig for at gøre din hud smidig. Så hvis du ønsker at beholde glat og ungdommelig hud derefter C-vitamin kan hjælpe. De fleste frugter er gode kilder til C-vitamin, så prøv at gøre frugt en korte supplement til din daglige kost. Grøntsager som broccoli, blomkål, tomat, rosenkål og agurk er også gode kilder til dette vitamin.

4. Vitamin B Complex

B vitaminer bør også tilføjes til din kost, hvis du ønsker at opnå en sund hud. B1-vitamin, for eksempel, øger omsætning i kroppen og giver din hud en vis glød. Hvis du er en kvinde tager p-piller, så du er i risiko for vitamin B1-mangel. Æggeblommer, nødder og rosiner er gode kilder til vitamin B1. Niacin vitamin B3 hjælper din hud får masser af ilt, hvilket forhindrer udviklingen af ​​acne blandt andre fordele. Niacin-rige fødevarer omfatter tomater, broccoli og gulerødder.