4 usunde fødevarer til gavn for din sundhed

Hvis skadelige produkter virkelig eksisterer, så nogen har brug for dem. Ernæringseksperter bekræfter, at usund mad til tider kan spille lige ind i dine hænder.

4 usunde fødevarer til gavn for din sundhed

1. Salt

Salt, for eksempel, er ikke et overskud i tilfælde af højt blodtryk. Hypotensive folk typisk lider af gener fra svaghed og meteopathy - følsomhed over for ændringer i atmosfærens tryk og mange andre naturfænomener. At "op med humøret" og føle sig bedre, mange mennesker drikker kaffe. Men denne drik accelererer hjerteslag, der kun kan forværre tilstanden. Eksperter mener, at drikke mere almindeligt vand sammen med noget salt er en bedre tilgang. Salt bevarer væske i kroppen, hvilket igen fører til en stigning i tryk og dermed øger tone og forbedrer den generelle sundhed.

2. Sukker og slik

Søde drikke (f.eks pakket juice uden frugtkød, hvor sukkeret er opløst i vand) hjælpe med hypoglykæmi - et kraftigt fald i blodsukkeret. Det sker, hvis man ikke spiser i lang tid. Tegnene på denne tilstand omfatter koldsved, rystende hænder, og svaghed i kroppen. For at klare det og normalisere sundhed, er man nødt til at genopbygge sukker niveau så hurtigt som muligt. Sød saft eller bare en klump sukker vil klare udmærket med det. Men det er vigtigt at huske, at, og støt det med simple kulhydrater, skal du også udfylde reserverne af komplekse kulhydrater. Så blodsukkeret vil forblive stabil og uden ekstremer.

3. Coke

Coca-Cola viser sig at have egenskaberne for en skadelig drink med sindssygt højt indhold af sukker, og de stoffer, der er dårligt for knogler og tænder. I en situation, der kræver stor fysisk og psykisk belastning, det hjælper dog at få mere livlighed og gør kroppen arbejde uden at blive træt. Den vigtigste ting at vide er ikke drikke det i en slurk. For at undgå stress i det tidsrum pres, du skal bare nippe det fra tid til anden. Desuden Coca-Cola, som enhver stimulans, kan forbruges kun lejlighedsvis.

4. Alkohol

Alkohol, mærkeligt nok, kan hjælpe med at holde sig til en kost. Faktum er, at det reducerer insulin niveau, som indirekte fremmer vægttab. Så hvis du sip vin i lang tid, kan du tilfældigvis ikke at spise noget andet i hele aftenen.

Problemet er, at ikke alle kan gøre det. Alkohol kan undertrykke appetitten samt øge det. Kun de vil tabe sig, som kan modstå spise noget hjertelig efter et glas nogle stærke drink eller et glas vin. Det bør dog ikke være en regelmæssig praksis.