4 Typer af Fair Foods at undgå for enhver pris

Undersøgelser viser, at en central grund til, at folk betaler penge for at gå til messen er, at de retfærdige fødevarer. Fair fødevarer tendens til at være dybt stegt og fedtede og dækket af sukker eller ost. Mens de fleste fødevarer, du vil finde på messen er ikke ideelt for nogen sundhed bevidst person, nogle retfærdige fødevarer er værre end andre. Moderne messer typisk tage fødevarer, der er allerede blevet behandlet usundt, såsom chokoladebarer og forarbejdede snacks, og dybe steger dem. Denne artikel beskriver 4 retfærdige fødevarer, der bør undgås for enhver pris.

Deep Fried Candy Bars

Dyb stegte slik barer er blevet en stadig mere populær retfærdig mad. Slik barer, såsom Snickers, Mars Bars og Heath barer, bliver friturestegt i tragt kage og pandekagedej. De er ofte parret med en sukkerholdig dypning sauce (såsom karamel eller chokolade). En dyb stegt candy bar kan indeholde alt fra 700 til 1.000 kalorier og 40 til 60 gram fedt (over 50 procent mættet fedt). Hvis du vil have dessert, så prøv en frossen banan dyppet i chokolade og nødder. Mens en frossen banan indeholder også fedt og sukker, det har også næringsværdi som E-vitamin og kalium.

Foot Long Hot Dogs

Du ved sikkert, at hotdogs er ikke den sundeste måltid, men på messen, de er endnu værre. En almindelig størrelse Hotdog indeholder ca. 260 kalorier og 19 gram fedt. En fod lang hotdog på messen packs cirka 460 kalorier og 26 gram fedt. Dette omfatter ikke krydderier som ost eller mayonnaise, som du måske top din hotdog med. En bedre retfærdig fødevarer valg ville være en svinekam sandwich med ketchup i stedet for mayonnaise.

Cave-mand Tyrkiet Legs

Mens du måske tænker, at Tyrkiet lyder som en sund indstilling, det er ikke sandt på messen. Cave-mand kalkun ben er stegt og har omkring fem gange den mængde kalkun, der bør indtages i et måltid. En hule-mand kalkunlår indeholder ca. 1400 kalorier og 46 gram fedt. Dette er så mange kalorier som nogle mennesker forbruge i en hel dag. Hvis du ønsker at spise kalkun på messen, vælge en mindre del af Tyrkiet, der ikke er "hule-mand" størrelse.

Pig Lickers

Hvis du ikke ved, hvad en "pick slikker" er, det er nok det bedste. Pig Lickers findes ikke på alle statslige messer; de er mest populære i Midtvesten. Pig Lickers er strimler af bacon dyppet i chokolade. En portionsstørrelse af svin Lickers er fire eller fem strimler af bacon drizzled i chokolade. En servering af svin Lickers indeholder ca. 690 kalorier og 30 gram fedt.

Hvis du vil til messen for fødevarer, prøv noget mere traditionelt som en karamel æble eller krøllede fries. Du kan endda spise en elefant øre og være langt bedre stillet end at spise nogen af ​​de førnævnte retfærdige fødevarer for at undgå. En generel regel at følge, når de spiser retfærdig fødevarer er at undgå alt, der begynder med ordene "friturestegt" eller "fod lang".