4 Triathlon Training Tips for begyndere

Triathlon træning kan være svært og udfordrende for begyndere. Men i sidste ende, den givende følelse man får ved at udfylde den første triathlon er værd alle af sved og tårer. Hvis du søger for at prøve en triathlon, her er fire træningstips at huske på, når du går fremad.

Triathlon Basics

En triathlon er en konkurrencemæssig udfordring, der er opdelt i tre dele: svømning, cykling og løb. Der er forskellige typer af triatlon, lige fra den vanskelige Iron Man til halv- eller midt-distance triathlon. Iron Man er afstande er: 2.4a € ‰ miles af svømning, 112a € ‰ miles af cykling og 26,2 miles ved at køre. Den halve er naturligvis halvdelen af ​​hver af disse Iron Man afstande. Der er andre kortere afstand begivenheder som Olympic- eller korte afstande udfordring, som har afstande på 0.93â € ‰ miles af svømning, 24.8â € ‰ miles af cykling og 6,2 miles af drift. Som nybegynder, en ting at overveje, er, hvilken type du ønsker at starte med. Den beslutning vil hjælpe med at bestemme din træning regime.

Lad os nu diskutere de tips til at overveje, når du begynder din triathlon træning.

Indgås forpligtelser

Ligegyldigt hvilket niveau eller type du ønsker at begynde med, det tager lyst og engagement for at opretholde en konsekvent træning tidsplan. Uddannelse til en triathlon er ikke som en normal træning. Det indebærer tre forskellige udfordringer og alle tre tager træningstid for at forbedre. Så engagement er det første, du får brug for.

Indstil træningsmål

Som du lægge ud din træning tidsplan er det vigtigt at sætte planlagte mål, du ønsker at nå på bestemte punkter i din træning. Disse mål vil indebære tid og afstand. Da din endelige mål er at gennemføre, uanset i hvilken udfordring du foretage, er det vigtigt, at du gradvist arbejde hen imod disse endelige afstande. Så sæt mål, der vil få dig til målstregen. Disse mål vil hjælpe dig se din forbedring.

Rette udstyr

Alle tre aspekter har særlig påklædning og udstyr, der er nødvendigt for at klare sig og fuldføre en udfordring. Derfor er det en god ide at finde den rigtige cykel, der passer til din stil og er behagelig at være på for lange afstande.

Svømning kræver ordentlig gear så godt. Dette omfatter en Lycra konkurrencedygtig badedragt samt beskyttelsesbriller og en svømmetur fælles landbrugspolitik. Og da kører starter med fødderne, komfortabelt løbesko er et must. Sko slides hurtigt, så du kan få brug flere gode par. Tøj er også vigtigt for løb og cykling. En komfortabel par shorts og et godt udvalg af skjorter er nødvendige, fordi komfort er nødvendig for at træne hårdt og til sidst fuldføre en udfordring. Solbriller og en hat vil også hjælpe.

Balance i uddannelse

Som du indstille din træning regime huske at balancere den tid du bruger uddannelse for alle tre arrangementer. Med andre ord, ikke giver mere tid til én begivenhed for den anden. Ved starttidspunktet for den udfordring, du vil føle sig trygge i alle tre.

Disse tips vil hjælpe dig med at komme i gang, men det vil tage sved, muscleaches og vilje til at komme igennem den hårde svømmetur eller op, at den endelige bakke. Udfordringen er, hvad det hele handler om.