4 Træning for at hjælpe forbedre den mentale sundhed

Der er mange former for motion, der forbedrer mental sundhed. En regelmæssig motion regime vil reducere din stress, løft dit humør, forbedre dit selvværd og hjælpe dig til at sove bedre. For fitness aktivitet til fremstilling af disse resultater, er det nødvendigt at være aerobe i naturen. Du ønsker at udøve på måder, pumpe op din puls og udfordrer din krop. Her er fire øvelser, der hjælper til at forbedre den mentale sundhed.

1. aerob aktivitet

Forskning viser, at aerob træning har anti-depressive virkninger på kroppen. Når du ophøje din puls og øge blodcirkulationen, vil du opleve en stigning i endorfiner. Endorfiner følelsesløs smerte og forbedre dit humør. For at få disse fordele, deltage i aerob øvelse, du kan bære i mindst 30 minutter flere gange om ugen. Et par muligheder omfatter aerobic, cykling, løb, hip-hop klasser eller vandreture. Jo mere udfordrende den aerobe aktivitet, jo bedre vil det være for at levere mentale sundhedsmæssige fordele.

2. udendørs motion

Hvis du ønsker at forbedre dit humør, motion udendørs. Udendørs fitness-aktiviteter, også kaldet grøn motion, er kendt for at reducere stress og forbedre din følelse af velvære. Træning i frisk luft og blive udsat for smukke seværdigheder og dufte har vist sig at være sundt for både krop og sind.

Når du motionerer i et rent udemiljø, dine lunger indånde frisk luft, udrensning din krop for urenheder. Dit sind har tendens til at give slip på sine sædvanlige bekymringer og fokusere mere på skønheden i dine omgivelser. Ridning din cykel gennem en naturskønne stedet eller jogging ved en sø eller vandområde er eksempler på måder at få den mentale sundhedsmæssige fordele af udendørs motion.

3. Svømning

Uanset om du gør det indendørs eller udendørs, svømning har en positiv effekt på både krop og sind. Det er afslappende for dine muskler. Den rytmiske element i svømning og bevæger sig gennem vandet er beroligende for sindet. Hvis du vil have den ekstra fordel af grøn motion, svømme i et hav, sø eller i en udendørs pool.

4. Træning med andre

En anden måde at forbedre den mentale sundhed gennem motion er ved at arbejde med andre. Nogle gange bare det at komme sammen med en ven til at chatte kan fjerne din stress og reducere dine bekymringer. Når du træner med venner, kan du støtte hinanden følelsesmæssigt. At have det sjovt arbejder ud med venner kan være en stor stemning forstærker.

At være involveret i holdsport er en god måde at træne med andre og forbedre den mentale sundhed. Det kammeratskab for at spille på et hold, engagerende i venskabelig konkurrence og hepper på hinanden, er nyttigt for at lindre dine daglige belastninger. Organiser en virksomhed fodboldhold, deltage i en fodboldliga eller tog til et maraton med en gruppe af dine nærmeste venner. Indstilling et opnåeligt mål og arbejde på det sammen med en gruppe af andre kan være en effektiv måde til at føle sig målrettet og blive fyldt med energi.