4 tips til uddannelse for en 10K Run

Mens uddannelse for en 10K kan synes som en vanskelig proces, når det er opdelt i en række trin, kan det faktisk være ganske overkommeligt. For startere, skal du sørge for at lære præcis, hvad en 10K løb indebærer. Når du har gjort dette, få en stor par løbesko. Høj kvalitet sko, der passer til dine fødder kan gøre forskellen mellem en middelmådig løb og løbet af dit liv.

1. forstå, hvad en 10K Run indebærer

Et af de vigtigste tips er involveret i uddannelse af en 10K løb er at lære, hvad race faktisk indebærer. En 10K løb er faktisk kun 6,2 miles lang (eller 10 km). For de bedste resultater, spore en afstand på 6,2 miles for at forstå præcist, hvor langt denne afstand er.

2. Få en Great par løbesko

Når du har lært de krav, 10K og har forpligtet sig til det, skal du få en stor par løbesko. Løbesko vil ikke blot bidrage til at forebygge skader under kørsel, men i nogle tilfælde kan faktisk være med til at forbedre ydeevnen. For de bedste resultater, skal du finde en kørende butik, der har specialiseret sig i at sælge afstand løbesko. Spørg en sælger til at undersøge din skridtlængde før antyder en stor par sko. Mest velrenommerede butikker vil give dig mulighed for at "prøvekøre" skoene på et løbebånd, før du foretager en endelig beslutning.

3. Start Slow

Nu hvor du har en stor par løbesko, kan du begynde din træning. For de bedste resultater, når uddannelse til en 10K, skal du ikke forsøge at køre 6 miles på dit første forsøg. I stedet starte langsomt og gradvist arbejde dig op. For eksempel på den første dag, kan du kun køre i omkring en halv mil. Må ikke ærgre sig, hvis det er alt, du kan gøre. I stedet bruge dette som din springbræt. Gradvist tilføje lidt mere afstand hver uge, som du træner til dit arrangement. Forskning har vist, at de bedste resultater, bør du ikke øge den samlede distance med mere end 10 procent om ugen.

4. Sæt et mål for dig selv

Når du har en grundlæggende udholdenhed sæt, bør du begynde at sætte et mål for dig selv. For mange mennesker, kan dette være en af ​​de mest udfordrende dele af uddannelse for en 10K. Prøv at bestemme din hurtigste tid, som du med rimelighed mener, du kan køre eller gå en 10K. Vær sikker på at udfordre dig selv, uden at være for aggressiv. Derudover overveje at små mål for dig selv, og belønne dig selv som du nå dem. For eksempel, give dig selv en lille gave, første gang du kan køre en mile uden at stoppe. Når du har nået dit første mål, sæt en anden, og fortsætte med at gøre det, indtil du har nået dit langsigtede mål om efterbehandling kapløbet i den tid, du havde håbet på.