4 Tips til Solo Marathon løbetræning

Marathon løbetræning på egen hånd kan ofte være trættende på grund af den tid, det tager at forberede sig til et løb. På dage, at du kører rundt på en bane, skal du bruge en bærbar musik-enhed, så du kan lytte til nogle sange, mens du rack op miles. Det er ikke en god idé, men at lytte til musik, hvis du kører på et fortov eller vej, da du skal være opmærksom på dine omgivelser. Her er nogle tips til solo maraton træning.

1. Tog Sikker

Når du laver maraton kører træning alene, forlade en note til din betydelige andre fortæller ham din rute, og hvornår du forventer at vende hjem. Hvis du ikke har noget imod iført en lille pose omkring din taljen, når du kører, tage din mobiltelefon med dig. Du kan også sætte en lille flaske vand eller noget mad i posen, hvis du har brug for dem. Sørg for at bære et ur, og det er også en god ide at tjekke vejret før du hovedet ud for at træne på egen hånd.

2. Kend din løberute

På dage, hvor du træner på en vej ved dig selv, hvis du ikke er bekendt med ruten du sørge for at køre den, før du forsøger en løbetur. Identificere potentielle farer, såsom skarpe sving og crosswalks, og lave en mental note til at være opmærksom på disse områder. Kontrollér den overflade, du vil køre på samt at se, om der er dele af kurset, der er i brug for reparation.

Hvis du vil køre et bestemt antal miles på en given dag, finde ud af, hvor langt at køre, før du har brug for at vende rundt. På denne måde kan du køre den nøjagtige afstand, du ønsker at dække. For eksempel, hvis du kommer til at køre 30 miles, ved, hvor 15 mile-mærket er, så du kan stoppe og ændre retninger. Eller, hvis du dybest set vil køre en lang rundstrækning, så prøv at finde ud af, hvor områderne er, at du kan få fat i en hurtig drink under dit løb bør du har brug for en.

3. Varier din træning Afstand

Da du kommer til at træne til et maraton ved dig selv, kan du bryde op monotoni ved at variere afstanden din træning. For eksempel køre 30 miles på dit normale tempo tre dage om ugen, 15 miles i et hurtigere tempo to gange om ugen, og gøre sprint arbejde eller interval træning en gang om ugen. Antallet af miles og dage, du træner, vil afhænge af din kondition eller dine personlige maraton tid mål.

4. ændre op Terræn

Du kan også ændre kurset type, du kører på, når du træner alene uden at skulle bekymre, om andre løbere vil køre en anden vej på en given dag. Kør omkring en kvart-mile spor en dag, derefter køre på vejen den næste dag. Du kan også bruge en high school langrend kursus at træne på, hvis du kan finde en, der er tilgængelige for offentligheden.