4 Tips til langdistanceløb Form

Korrekt kører formular er lige så vigtigt for langdistance-løbere, da det er for dem at gøre det 100-meter-løb. Mens dårlig form, kan koste sprintere de brøkdele af sekunder, der er nødvendige for at vinde, vil sjusket langdistance formular hurtigt træthed løbere og få dem til at forbruge unødvendige energi. Krum skuldre og forkert skridt kan endda føre til skader på lang sigt for langdistanceløbere. Læs nedenfor for at få forslag til, hvordan man holde og flytte din krop til flere miles.

1. mindske virkningerne

En af de tydelige forskelle mellem kort- og langdistance kører, er den måde, hvorpå dine ben drive dig fra et trin til det næste. Sprintere pund fortovet i hurtige korte skridt, med deres kalve absorbere en stor del af virkningerne. De kan tillade sig at gøre det, selv om, fordi deres racer er kort nok, at de korte, intense trin ikke vil forårsage skade. Langdistanceløbere har en meget anderledes udfordring. Mængden af ​​skridt, de vil tage på en given kørsel ikke tillader dem at ramme jorden med en sådan hastighed og kraft. Snarere end at lade kalve tage meget af konsekvenserne, bør langdistanceløbere åbne deres skridtlængde. Skridtet skal føles som meget mere af en fuld glide frem for en brat brast, med dine kalve og quads arbejder sammen om at skubbe kroppen fremad.

2. Styrke og Stretch

På de dage, du ikke kører, gøre øvelser, der vil bygge op de forskellige benmuskler understøtter din skridtlængde. Squats vil bygge dine quads og gode, solide lunges vil forme dine kalve og fremme fleksibilitet, da øvelsen kræver, at du strække det ene ben foran dig så vidt muligt, samtidig med at den anden strakt bag dig og slippe dit knæ ned lav. Gør benarbejde i et hurtigt, aerob tempo eller til musik vil også øge din smidighed, da det styrker musklerne.

3. Praksis Posture

Opbygning din ryg, skulder og bryst muskler vil hjælpe dig med at holde en korrekt kropsholdning og støtte din overkrop under de lange løbeture. Det kan være let at daske, når resten af ​​din krop er træt, men slumping dine skuldre i løbet af en distance løb vil trætte dig på et langt hurtigere tempo end en stærk og oprejst ryg vil. Sideløbende din kører rutine, sørg for at gøre push-ups og andre øvelser for at styrke din overkrop. Den stramt justeret form, der kræves i en push-up vil oversætte godt til at køre. Øv din kropsholdning hele dagen ved at holde en super lige tilbage, mens du sidder ved dit skrivebord for arbejde.

4. Carve din Core og våben

Stærke mavemuskler vil støtte din ryg og holde din krop afbalanceret som du glider fremad. Har et par sæt af crunches en uge efter din kører, men være bevidst ikke at belaste din nakke og skuldre. Sørg for at holde stærke, bevidste arme, mens den kører. Gør hvad der føles mest behageligt, men holde dine underarme på omkring en 90 graders vinkel til dine overarme, med albuerne let bøjede, er en god skabelon. Swinging arme lige foran dig vil tilføje hastighed, mens svinge arme på tværs af kernen vil hjælpe med at opretholde balance for din kører form.