4 tips til at holde sygdom væk alle Winter

Hvorfor skal nogle af de mest glædelige tider af året også synes at ledsage influenza skud og dage sidder fast med en kold? Nå, de ikke behøver at! Her er et par tips til at gå vinteren efter vinter uden at skulle købe en kasse med væv.

4 tips til at holde sygdom væk alle Winter

1. genoverveje, hvad "Holiday goodies" Means

Det kan synes som noget dine smagsløg ikke ønsker at høre, men du skal prøve at spise sundt i løbet af ferien og holde ikke-så-gode-kast dig i skak. Hvilket er bedre: at spise et par velvalgte "behandler" i moderate mængder, eller at gå overbord og få syge under bidder af vinteren? Denne vinter huske at:

• Ved at spise fødevarer, holde mod lavere glykæmisk fødevarer som yoghurt, æbler og peanuts, der ikke vil hurtigt spike dit blodsukker.

• Undgå overskydende koffein, alkohol og fødevarer med højere mættede og transfedtsyrer.

• Hold indtagelse af hele friske frugter og grøntsager op, og udnytte nye og kreative måder at få disse sunde helte i din ferie "goodies". I stedet for chokolade chip cookies og slik skud, så prøv en skål med diverse bær med slivered mandler, lys flødeskum og usødet kakaopulver. I stedet for ranch dressing til veggies, så prøv en spicy bean dip. Disse former for gennemtænkte ændringer vil ikke kun være sjovt, men vil sikre, at du får en masse af sygdom-kampene fiber, antioxidanter og plante-baserede næringsstoffer.

• Undgå fødevarer med raffineret sukker, som de tilbyder langt mere skade end gavn for kroppen, og kan virkelig køre dig ned og gøre dig træt.

2. Vitamin D

Der har været en vis uenighed om, hvorvidt D3-vitamin (cholecalciferol) hjælper med immunitet. Bestemt for dem, der med succes har brugt det i årevis at nedbringe deres forkølelser og røgrør, der er næppe tvivl om dens effektivitet. Dette vitamin er lavet i din hud efter solbadning. Så i mørke om vinteren, har du til at genopbygge det ved at spise berigede fødevarer, fede fisk, eller ved hjælp af kosttilskud. Vær sikker på at tale med din læge, før du starter en D-vitamin supplement for at finde frem til de korrekte dosis for dig.

3. undgå stress

Den største fjende for sundhed i løbet af ferien er stress. Stress hæver cortisol niveauer, der vil, hvis venstre forhøjet, hæmmer immunsystemet. Mens stress er tilsyneladende overalt på hver tur, den gode nyhed er, at der er mange måder at bekæmpe det eller i høj grad reducerer den. Making en effektiv plan til at håndtere shopping, fester og madlavning, og uddelegering af disse opgaver vil gå en lang vej mod stress reduktion. Meditation eller bede, at få ekstra søvn, tilbringe tid sammen med deres kære og i naturen, og at finde stille tid bare for dig selv, kan også hjælpe.

4. Øvelse

Holde pasform i vintermånederne gør flere ting-Det holder stressniveauet ned, giver dig mere energi til at håndtere ferien, hjælper med at forhindre ekstra ferie pounds og hjælper med at forhindre sygdom. Så finde måder til at passe det i. Gå lange ture, ramte gym, og tælle hvert skridt, mens juleindkøb.

Disse tips, sammen med andre, du har hørt såsom at holde hænder rengøres og undgå at røre dit ansigt, vil gå en lang vej at holde din ferie så sundt som muligt!