4 tips til at hjælpe dig med at disse resolutioner til virkelighed

Det nye år bringer med sig ambitiøse mål og gode intentioner, men det kan være svært at fastholde, at tilsyneladende endeløs mængde af spænding og motivation for at få sunde efter de første par måneder af året. Når folk ikke se umiddelbare resultater, de hurtigt opgive deres vægttab mål. Men der er nogle vigtige strategier, der kan hjælpe dig med at opretholde den gung-ho holdning langt ud over februar.

4 tips til at hjælpe dig med at disse resolutioner til virkelighed

1. Sæt mindre mål, der bygger på hinanden

Sæt realistiske og opnåelige mini-mål snarere end en kæmpe mål. I stedet for at løse at tabe fifty pounds i tre måneder til formål at tabe 5-10 pounds i to måneder. En af grundene folk mister motivationen og i sidste ende give op på deres nytårsforsætter til at spise sundere og tabe sig er, at de sætter mål, der ikke er muligt, at sætte sig selv op til fiasko. Når vægten ikke kommer ud så hurtigt eller så let som folk havde forventet, de får modet og vende tilbage til gamle vaner. Selv sætte daglige mål kan være nyttigt, såsom formål at jogge i 30 minutter fem dage om ugen. Indstilling mindre mål og revurdere og justere disse mål undervejs vil hjælpe give dig til at holde ud.

2. Beløn ​​dig selv

Når du nå et mål, forkæle dig selv med en non-food-relateret belønning. Belønninger, der ikke vil pakke tilbage på dem pounds, som du har arbejdet så hårdt for at miste kan omfatte en pedicure, massage, et par nye jeans, en ny bog, eller en film date med nogen speciel.

3. Bland din rutine

Denne strategi gælder for både din motion regime og din kost. Spiser den samme mad igen og igen, uanset hvor sunde de er, kan give bagslag, hvis de forlader du keder. Sørg for at du ikke er for restriktive eller stiv med dine fødevarer valg, da dette kan føre til binging. Til formål at prøve en ny opskrift eller mad hver uge. Og vi ved alle, at udøve er afgørende for at tabe sig og vedligeholde vægttab, men hvis du ikke udfordre dig selv fysisk, kan du lyst til at give op, når din begejstring for din nuværende regime aftager. Find nye og spændende måder at brænde kalorier. Hvis du bliver træt af den samme monotone løbebånd eller elliptiske rutine, så prøv en kick-boksning eller dans klasse. Mobilisere hjælp af venner, der er på et lignende vej til et bedre helbred kan hjælpe dig med at holde motiveret. Prøv at gå vandreture med venner i weekenden, eller forpligte sig til frokost-timers ture med kollegaer.

4. spore dine fremskridt

De mennesker, der er mest succesfulde på at tabe sig og holde det ud tendens til at have én ting til fælles: de holder mad og motion tidsskrifter. Det er sværere at opgive din nye sunde vaner, når det er på tryk. Logning dine spisevaner og motion regime online med FitDay kan også være meget øjenåbnende, som kan hjælpe dig med at afsløre fejl du ikke engang klar over at du gjorde.

Ud over at følge disse tips, så husk at ikke slå dig op for små fejl. Bortfalder er uundgåelige undervejs, men at lære af dine fejl og komme videre med til at forhindre en bortfalder udvikler sig til bortfalder to, tre eller fire.