4 Ting at undgå første gang du arbejder ud

Fitness for begyndere er lige så vigtig som egnethed til eliteidrætsudøvere. Din første gang arbejder ud er det vigtigste, fordi det vil afgøre, om du vil arbejde ud igen. Alt for mange fitness begyndere køber gym medlemskaber med de bedste intentioner, kun at træne én gang og aldrig vende tilbage. Du kan undgå dette ved at have et mål, før du arbejder ud for første gang. Dit mål din første tid på at arbejde ud bør være at føle sig bedre efter din træning, end når dit startet. Der er også nogle ting at undgå at gøre din første tid på at arbejde med henblik på at sikre, at du vil vende tilbage til gymnastik.

Undgå at arbejde ud uden opvarmning

Arbejder ud kan være potentielt farlige, hvis du ikke er ordentligt varmet op. Varmer op er især vigtigt for fitness begyndere, fordi du bare er ved at oprette din træning rutine. Start med at gøre nogle lys stretching i de store muskelgrupper, som du skal arbejde. Nem ind i dit hjerte ved ikke at gå alt for hårdt i de første fem eller ti minutter; lad dine muskler varme op og gradvist øge din intensitet.

Undgå at arbejde uden en Snack

Mange fitness begyndere forsøger også at tabe sig. Hvis du forsøger at tabe sig og træne, du stadig nødt til at spise. Prøv at spise en let snack en time eller to timer før du går træning. Den generelle regel er at spise ikke mere end 100 kalorier pr hver time. Alle er en lille smule anderledes, så du vil finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Prøv noget, der er let fordøjeligt, ligesom fedtfattig yoghurt eller halvdelen af ​​en hel hvede bagel med jordnøddesmør.

Undgå at gøre cardio og vægte

Når du arbejder ud for første gang, du måtte have så meget motivation, som du ønsker at gøre både cardio og vægte. Prøv at afstå fra at gøre begge, eller du vil ende med at føle meget ømme senere. Prøv at gøre kun cardio din første gang at gå til gymnastik. Når du har formået at holde i overensstemmelse med din cardio program for to eller tre uger, derefter tilføje nogle vægt løft øvelser.

Undgå at gøre for meget

Igen, dit mål for din første tid på at arbejde ud er at føle sig bedre end da du startede. Donâ € ™ t føle sig tvunget til at bo på gym i to eller tre timer eller arbejde så hårdt, som du overhovedet kan. Prøv at starte ud med 20 minutter på elliptiske maskine eller 20 minutters svømning omgange. Hvis du har ekstra energi efter gør 20 minutter gemme det til din næste træning. Det bedste fitness opbygges ved at sammensætte uddannelse kvalitet sessioner i løbet af mange måneder og år.