4 Tegn på Fosfor Deficiency

Ved siden af ​​kalcium, fosfor er en af ​​de vigtige mineraler, du skal tage for at sikre, at dine knogler er så sunde, som de kan være. Desværre, mens du sikkert har hørt om betydningen af ​​calcium, er der en god chance for du ikke er helt så fortrolig med fosfor. Uden at beskytte dine knogler, er der en række ting, som fosfor kan gøre for at hjælpe din krop forblive raske. For at hjælpe dig med at finde ud af, om du kan blive ramt af fosfor-mangel, her er nogle af de kontrollampe tegn, som du ikke kan få nok:

1. svage knogler eller tænder

Mens calcium ofte betragtes som den eneste, at du kan få mere af at hjælpe med at opbygge dine knogler og tænder, fosfor er faktisk lige så vigtigt. Hvis du mangler fosfor i din kost, vil calcium, som du får faktisk bare gå til spilde. For at forhindre dette, skal du være sikker på, at fosfor er inkluderet i din daglige kost. Hvis ikke, vil du sandsynligvis lider af fosfor mangel og dine knogler og tænder vil være mere modtagelige for at bryde eller bare føle sig svag hele tiden.

2. Fælles smerter og stivhed

Fosfor spiller en stor rolle i vækst og udvikling af dine led. Fordi mange af dine led er forbundet direkte med dine knogler, kan svage knogler også forårsage stive led og smerter i leddene. Hvis du konstant føler stiv, kan du blive ramt af fosfor-mangel.

3. mindre energi

Sandheden er, at et lavt energiniveau kan være resultatet af en masse ting. Stress kan medføre, at du har lav energi, som kan en ny workout rutine eller en vitamin B12-mangel. Men hvis det er ingen af ​​disse ting, er der en chance for du kan blive ramt af en fosfor-mangel. Fosfor kan faktisk hjælpe din krop metabolisere protein, fedt og kulhydrater, som igen giver din krop energi.

4. Manglende appetit

En mangel på appetit kunne være resultatet af en række ting. Men hvis du bemærker det i forbindelse med nogen af ​​de ovennævnte symptomer, kan det skyldes en mangel på fosfor i dit system.

Årsager Du kan have en Fosfor Deficiency

Hvis du tror, ​​du lider af en fosfor-mangel, er der en række grunde til, det kunne sker. For eksempel, hvis du spiser en masse junk food som en del af din kost, kan du blive udsat for en fosfor-mangel. Ligeledes, hvis du ikke spiser nok fødevarer, der indeholder fosfor eller tage en fosfor supplement, kan du være tilbøjelig til fosfor-mangel. Hvis du ikke får nok magnesium i din kost, du rent faktisk kan få nok fosfor, men din krop bare kan have problemer med at absorbere det ordentligt uden nok magnesium. Som altid, skal du kontakte din læge, hvis du føler, at du har problemer med dine fosfor.