4 Sundhed bivirkninger af kost Soda

Kost soda er den konstante følgesvend af Dieters overalt, der føler, at de får en god handel ved at få smag og hydrering, alle for nul kalorier. Mens kost soda kan være fri for kalorier, er det ikke gratis for sundhed bivirkninger. Lad os se på et par af de risici, der er forbundet med kost soda.

1. nyreskader

En 2009 Nurses 'Health Study af 3256 kvinder fundet et fald på 30% i niveauet af nyrefunktion for deltagere, der drak 2 eller flere portioner af kost pop dagligt. Det betyder, at dem, der drak mindst 2 dåser, flasker eller glas light sodavand dagligt havde 30% mindre nyre blod filtrering evne end dem, der drak regelmæssige sodavand eller andre drikkevarer. Den nyrefunktionen Faldet blev bemærket, selv når overvejelse var lavet af andre faktorer, der kan have påvirket deltagerne, såsom højt blodtryk eller diabetes.

Hvorfor kost soda skade nyrerne? Evidens er stadig kommer i, men det er tænkt, at de sødestoffer, der anvendes i kosten soda kan ar nyre væv over tid.

2. Vægtøgning

Måske overraskende, men sandt: undersøgelser har bundet kost soda forbrug til en øget risiko for fedme. Faktisk en 2005 University of Texas Health Science Center undersøgelse viste en risiko for fedme for dem at drikke mere end to daglige portioner af kost pop 57.1%.

Hvordan kunne en nul-kalorie drik hæve din risiko for fedme? Forskere har et par teorier. Nogle mennesker kan føle, at drikke kost soda giver dem en "fribillet" til at spise flere fødevarer, der måske ikke er så lav i kalorier, hvilket fører til vægtøgning. En anden teori postulerer, at den søde smag af kost pop advarer vores fordøjelsessystem, som højt kalorieindhold fødevarer kommer. Når de ikke gør det, er vores kroppe forvirrede og vores appetit stiger i forventning om fødevarer det forventede.

3. tandemaljen Skader

Soda er hårdt på tandemaljen, med sukker og syre er de mest problematiske ingredienser. Kost soda fjerner sukker, men ikke syreindholdet i pop. De fleste af os kender nok med syre, at vi kan forestille dens indvirkning på vores tandemaljen, hvilket er den største hindring vores tænder har mod forfald.

Phosphorsyre findes i mange kost sodavand, og dens formål er at fremme kulsyre. Men det undergraver også tandemaljen. Tjek din favorit kost drik for at se, om den indeholder fosforsyre; generelt, er mere tilbøjelige til at indeholde det, end lysere light sodavand mørkere cola.

Citronsyre er en anden ingrediens tilsættes mange kost sodavand for at bevare kulsyre. Ligesom fosforsyre, det tærer på tandemaljen.

Hvis du ikke kan opgive din kost soda vane, så prøv nipper det gennem et sugerør for at reducere sin kontakt med dine tænder.

4. knogletab

Drinking kost soda kan også føre til tab af knoglemasse. Dette skyldes, at phosphorsyre i soda forårsager calcium i blodet udskilles hurtigere end normalt gennem urinen. Deres knogler derefter opgive nogle af deres calcium for at holde blodbanen calcium niveau konstant.

Udskiftning diæt sodavand med sundere drikkevarer er en klog beslutning. Du kan bruge FitDay at spore din drik indtagelse.