4 ringe indvirkning Øvelser

Lav indflydelse øvelser er en fantastisk måde at få nogle fysiske aktivitet for din krop og din generelle sundhed. De er til gavn for alle atleter og folk i en række fitness og sundhed niveauer, men er mest nyttige for mennesker med fremragende sundhedsmæssige betænkeligheder. Lav effekt øvelser er dem, undgå at lægge unødvendigt pres eller stress på nogen del af kroppen.

Ved at reducere den effekt, du oplever, når du træner, vil du være med til at bevare styrken og integriteten af ​​dine forskellige muskulære systemer og knogler. Uanset om du har en allerede eksisterende skade eller tilstand, eller hvis du blot søger for at undgå skader, så godt du kan, lav indflydelse motion er en stor mulighed. Her er fire lav effekt øvelser:

1. Svømning

Måske er den eneste bedste lav effekt motion er svømning. Svømning er en stor hjerte-kar-og aerob træning. Det brænder off store mængder af kalorier, og når det gøres ordentligt, arbejder ud alle større muskelgrupper i din krop. På grund af konsistensen af ​​det vand, du vil svømme, og især fordi du laver nogen indvirkning med jorden, som du svømme (i modsætning til, når du kører, går eller udfylde mange andre former for motion), vil du have en meget lavere sats for skader og muskel stamme.

2. Rock Climbing

For de mennesker, der er fysisk egnet og leder efter lav effekt øvelser, klatring er et fantastisk valg. Fordi din vægt understøttes fra oven af ​​rebet system, at du er tilknyttet, de fleste klatring oplevelser er ganske lav effekt.

3. Gåture

Selvom det ikke er helt fri for potentielle stress på grund af stød, walking er en meget sikrere satsning end en række andre øvelser i denne henseende. Fordi din krop er vant til at vandre gennem de fleste af livets alligevel, gå er en god måde at indarbejde nogle aktivitet ind i din tidsplan uden at sætte dine ben eller andre dele af din krop gennem en hel del stress. For at forbedre din walking erfaring og opbygge din kondition, så prøv at holde vægte, mens du går eller øge den hastighed og distance, som du går.

4. Vandring

For en ændring af trit fra standard gå, kan vandring være en stor aktivitet lav effekt. Fordi de fleste vandreture finder sted på ubefæstede arealer, har du fordelen af ​​en blødere overflade, som at bevæge sig rundt. Dette kan være meget nyttigt at reducere den effekt, du oplever. Hvis du er bekymret for konsekvensanalyser skader eller andre forhold, skal du huske at tage din vandretur langsomt og ikke overanstrenger dig selv.

Disse og mange andre øvelser kan alle give dig en solid aerob aktivitet mulighed, og mange af dem vil bidrage til at gennemføre forskellige muskelgrupper så godt. For yderligere henstillinger, tale med en personlig træner eller en læge.