4 Office Strækker at holde dig energi og Alert på Arbejdspladsen

Folk ofte undgå at udføre kontor strækker fordi de er bekymret for, at de vil blive vist dumt at deres kolleger. Der er flere strækninger, der ikke kun effektive, men kan også camoufleres så de ikke vises ud over det sædvanlige. Sørg for at udføre dem regelmæssigt i løbet af dagen for at opnå optimale resultater.

1. Side Neck Stretch

En side hals strækning er en fantastisk måde at holde dig fyldt med energi og alarm på arbejdspladsen. For at gøre denne øvelse, starter ved at sidde højt i stolen med hovedet direkte over dine skuldre og dine skuldre direkte over dine hofter. Tag et par dybe indåndinger, og langsomt sænke din højre øre til din højre skulder. Du skal føle en strækning langs den venstre side af halsen. For en dybere stræk, bringe din højre hånd til toppen af ​​dit hoved, og træk forsigtigt hovedet ned mod højre skulder. Hold strækket i mindst 15 sekunder, før der skiftes til den modsatte side. Gøre en anden komplet sæt af strækningen for at opnå optimale resultater.

2. Chest Stretch

En kiste strækning er en anden af ​​de store kontor strækker du kan gøre, især hvis dit job kræver, at du til at sidde ved en computer i længere tid. For denne strækning, starte med at løfte armene op, så dine albuer er i skulderhøjde og dine hænder er ved at nå hovedet med håndfladerne vender fremad. Træk langsomt albuerne bag kroppen, klemme skulderbladene sammen. Som med ovenstående strækning, hold denne i mindst 15 sekunder, før at tage en kort pause, og derefter gøre en anden gentagelse.

3. Back Stretch

En back stretch gør en anden god stretch for kontoransatte. Sidder i din stol hele dagen, kan forårsage store rygsmerter, og denne strækning kan bidrage til at afhjælpe nogle af denne smerte. Start med at bringe håndfladerne sammen foran brystet med albuerne helt ud. Lace fingrene sammen, og derefter vende håndfladerne ud, så håndfladerne nu vender væk fra kroppen. Langsomt nå dine arme over hovedet, så dine hænder er ved at nå til himlen. Hold strækket i 15 sekunder, hvile og gentag en anden gang.

4. Hamstring Stretch

En forstrækning strækning er en stor, let øvelse, der kan gøres næsten hvor som helst, og er garanteret at gøre dig føle fyldt med energi og alarm. Start med at stå højt med fødderne under dine hofter, og anbragt ca. en fod fra hinanden. Sørg for at dine tæer vender fremad. Tag et par dybe indåndinger, og som du ånder ud, langsomt bøje fra taljen. Lad dine arme til at nå ned til jorden, hvilket resulterer i et stræk langs bagsiden af ​​din øvre lår. Hold denne anledning i femten sekunder, før du tager en kort pause og kommer til en oprejst position. Gøre en anden gentagelse af forstrækning strækning for at opnå optimale resultater.