4 mest beskidte ting i badeværelset

Et team af specialister under ledelse af Charles P. Gerba, professor i mikrobiologi ved University of Arizona, Tucson, udgivet en liste over de farligste steder i badeværelset, hvor de fleste af de farlige bakterier lever. Mens udarbejdelsen af ​​listen, forskerne betragtes udtalelsen fra personalet kendte rengøringsselskaber og af hjemmegående.

4 mest beskidte ting i badeværelset

  1. Eksperterne overveje en hane for at være den første på listen over farlige steder i et badeværelse. Forskningen har vist, at det bare vrimler med bakterier. Faktisk konstant kontakt med hænderne plus fugt er en perfekt grobund for MRSA super bakterier, som forårsager hudinfektioner.
  2. Nummer to på listen er et badehåndklæde. Fugtigt miljø er et perfekt levested for E. coli, som forårsager mavesmerter og opkastning. For at undgå sygdomme, er det nødvendigt, at du skal ændre håndklædet mindst én gang i tre dage. Gæsterne bør foreslået at bruge papirservietter.
  3. Den tredje plads på listen er en toiletkumme. Eksperterne anbefaler at lukke toiletsædet hver gang, før du skylle vand. Ellers vil mikroskopiske beskidte dråber spray rundt og påvirke dine personlige hygiejne poster, som derefter kan blive en kilde til sygdom.
  4. En tandbørste runder listen. Professor Gerba, at det har bakterier på det, men disse er personlige mikroorganismer af ingen skade på dit helbred. Den eneste betingelse er at holde din tandbørste adskilt fra de andre, og ændre det regelmæssigt. Af den måde, næsten alle husmødre er sikker på, at en sådan viden skal indhentes i den tidlige barndom, for at undgå forskellige sygdomme.