4 måder at tilføje personlighed til dit bryllup

4 måder at tilføje personlighed til dit bryllup
Undgå at have dit bryllup være en skilling et dusin. I stedet finde måder at gøre det glitter, glitre, og glans med din personlighed og personlighed gommen. Det er det, der adskiller dit bryllup bortset fra de snesevis af andre, at gæsterne deltage i løbet af deres levetid.

Style Det

Din underskrift farve er pink eller du har en punk-rock-kind-of stil. Uanset hvad din stil er, tilføje en dosis af det til dit bryllup. Brug din signatur farve eller stil som accenter til brylluppet-til ceremonien og receptionen.

Hobbyer / interesser

Hvis du deler en hobby eller interesse som et par, væver dette i brylluppet. Sig du kan lide vandreture. Brug billeder af jer begge på hver af dine favorit vandreture. Indram dem og sætte et indrammet foto ved hvert bord. Gæsterne kan ooooohhhh og aaaaahhhhh over dem. Du kan også inkludere en beskrivelse af vandreture destination eller dele en sjov historie om hike, så det transporterer gæsterne at få dem til at føle, at de var der sammen med dig.

Sig det med sang

Vær kreativ med din ceremoni musik. Gå op og ned ad kirkegulvet til noget, der taler meget om dig som et par. Hvis din favorit film er noget, forlade ceremonien til i dine øjne. Big Trekkies? Awesome. Lad ceremonien til filmen temasang.

Fortæl 'Em

Brug temaet bag hvordan du mødte, eller hvordan du fik engageret og væve den ind i din ceremoni og modtagelse. Hvis du mødte på en boghandel, stak mængder af dine yndlingsbøger på hver tabel som en del af centerpieces. Hvis han foreslog, mens flyver over Grand Canyon, omfatter betagende billeder af den luftfoto på hvert bord. Skriv og udskrive historien for hver tabel, så gæsterne kender betydningen af ​​de emner, du vælger at bruge.

Sæt dig selv i det

Du behøver ikke at gå over toppen. Alt du skal gøre er at sætte et strejf af din personlighed ind i dit bryllup til at gøre det til din egen. Lidt innovation rækker langt i underholdende dine gæster og hjælpe dem til at have en god tid.