4 måder at tage din træning til Max

En af de største klager jeg får fra nye kunder, er, at de har været en gym medlem i seks måneder eller et år eller hvor længe, ​​og de bare ikke se resultater. Min forklaring til dem er enkel: de er ikke at få max ud af deres træning. Mange mennesker, inklusive mig selv, lider lejlighedsvis fra dette. Uanset om det er en mangel på at vide, hvilke øvelser til at udføre for en udfordrende træning eller manglende motivation eller en presset tidsplan, vi alle har undertiden middelmådige træning. Her er fire nemme måder at lindre den følelse og tage din træning til det næste niveau.

4 måder at tage din træning til Max

1. Se de professionelle

Det er en personlig træner opgave at gøre din træning interessant og sjovt. Det er også deres opgave at skubbe dig til dine grænser og hjælpe dig med at få det maksimale udbytte af din træning. De er den bedste kilde til at hjælpe dig med at nå dine mål i gymnastiksalen. De vil motivere dig, så du arbejder, og hjælpe dig mest gavn med motion rådgivning og instruktion, samt ernæringsmæssige oplysninger. Dette er den "to ben" angreb på at komme i form.

2. Warm-Up, Lift, Sweat

Den største ting de fleste mennesker mangler i deres træning er ikke en perfekt antal reps eller en enkelt magisk øvelse, det er, hvordan de strukturerer deres træning. Strukturering din træning er en stor del af at få den mest bang for din sorteper. Jeg anbefaler en simpel formel: start med en fem minutters let opvarmning med nogle dynamiske stretching og en let tempo på din favorit cardio maskine, følge det op med din styrketræning, og slut af med intens cardio. Ikke blot vil dette hjælpe dig holde fast i din træning, denne rutine vil også maksimere dit stofskifte for optimal produktion og optimale resultater.

3. Interval Training = Beast tilstand

En af de mest populære træningsmetoder for sportsfolk til at komme ind i top udfører form er intervaltræning. Interval træning er kort, mellemlang eller moderate perioder med intens motion output efterfulgt af korte perioder med hvile. Tænk på det som en bokser eller blandede martial kunstnere: adskillige 3-5 minutters runder med ét minutters pauser i mellem. Jeg har et interval træning jeg døbt "Caveman Strength", at jeg får på en gang om ugen. Som navnet antyder, kan du forestille dig de typer øvelser, det medfører, tunge løft og smide ting ikke modstå.

4. Find hvad du kan lide

Jeg har sagt det før, hvis du ikke er motiveret, er du ikke kommer til at gøre det nødvendige arbejde. Som det går i livet, så går det i gymnastiksalen. Det er også fint at nyde, hvad du gør for at komme i form. Find noget du gerne gøre. Måske er det jiu-jitsu, eller tennis, eller Bikram yoga, eller ekstrem mountain biking. Uanset hvad det er, du er mere tilbøjelige til at være aktivt involveret i det, hvilket betyder, at du deltage mere regelmæssigt og deltage din hårdest. Det betyder, at du vil se flere ændringer, oftere. Hvad betyder det? Maksimalt resultater.