4 Lækre Ideer til madlavning Squash

Græskar er måske ikke de mest glamourøse grøntsager, men de er lækre, alsidige og chock fuld af fantastiske næringsstoffer til at helbrede og fodre.

De indeholder vitamin A, som forbedrer lunge sundhed samt folat og magnesium, der hjælper med at forebygge hjertesygdomme, og mangan, der arbejder med kalium for at hjælpe med at opretholde en sund blodet. Antioxidanter og fibre går endnu længere i at gøre disse grøntsager magt huse af ernæring.

Græskar er store tilføjelser til køkkenet indkøbsliste, som de arbejder lige godt i søde og krydrede retter. Jeg kan godt lide at stege mine før du tilføjer den til forskellige retter. Den ristning uddyber smag og tilføjer et strejf af karamelliseret smokiness.

Squash til morgenmad

Squash til morgenmad er fantastisk i en velsmagende skorpe-mindre quiche. En måde er at hugge en halv ristet græskar eller butternut squash i bide-størrelse bidder, bland det med ristede peberfrugt puré, hakket hvidløg, feta eller chevre ost, æg og mælk. Hæld det hele i et ildfast fad og bages, indtil midten er fast og top smukt gyldent.

4 Lækre Ideer til madlavning Squash

Squash til frokost

Squash til frokost kan opnås ved at gøre småkager Søde Kartofler. Disse er lidt arbejdskrævende, men umagen værd. Bages søde kartofler indtil gjort. Halver dem og øse ud af kødet, og pas på ikke at rive skind. I en skål kombinere søde kartofler med bidder af brændt squash, timian, og nok smør og mælk at gøre blandingen glat, men ikke våde. Scoop blandingen tilbage i sweet potato skaller og bages, indtil blandingen begynder at brune. Hvis du virkelig ønsker at gøre det særlige, tilsættes en smule brunt sukker til blandingen derefter top hver kartoffel med karamelliserede valnødder.

Squash for Dinner

Squash til middag er så let som kan være. Du skal blot koge linguine i saltet vand. Selv om det er madlavning, skære stegt squash i små stykker, reservere omkring 1/4 kop. I en lille skål, tilsæt 1/4 kop squash og mos det godt. Tilsæt så kogevandet fra pasta pot at foretage en jævn sauce. Når linguine er færdig, dræne det, så kaste med squash, sauce, og fetaost. Serveres straks.

4 Lækre Ideer til madlavning Squash

Squash til dessert

Så er der squash til dessert. Tilføj squash til søde kartofler at gøre en cremet sød kartoffel pie, der vil konkurrere med nogen græskar sort. Steam eller koge lige dele sød kartoffel og squash (nok til en cirkel), dræne godt og sted i en stor skål. Tilsæt en dåse kokosmælk, 1/2 kop brun sukker, 1/4 tsk hver af kanel, ingefær, muskatnød, og nelliker, 3 æg, og slå det hele sammen, indtil glat og tyk. Hæld i pie crust og bages 30-40 minutter ved 375 F, indtil midten er fast. Serveres med flødeskum.

Hvis disse ideer ikke passer til din smag, kan du overveje ristning squash i stykker kastede med olivenolie, havsalt og timian. Det gør en enkel og god side parabol til ethvert måltid. Eller lave en trøstende skål suppe ved ulmende squash, stegte løg og kylling bouillon, indtil squash er mørt. Ved hjælp af nedsænkning blender, puré indtil suppen er glat og cremet. Serveres med en klat creme fraiche eller yoghurt naturel.

4 Lækre Ideer til madlavning Squash

KALE til morgenmad, grønkål til frokost, grønkål til middag

Krista Bjørn er en mad og rejse forfatter. Hun blogger dagligt på hendes hjemmeside RamblingTart.com. Hun er en selvstændig beskrevet "dansk-canadiske lass, der elsker at skrive, rejse og lave mad med mennesker, jeg elsker."