4 grunde til kvinder tager på, når Ægteskab

Hvorfor gårsdagens brude, i stedet for mini-kjoler, pasform kun mini-vans, når de får ekstra vægt efter brylluppet? For eksempel fordi de ...

4 grunde til kvinder tager på, når Ægteskab

1. Forbered til bryllupsdag

1-2 måneder før lejligheden brude gå på en streng diæt og slid sig i motionsrummet - de ønsker at skinne på deres store dag. Kroppen tager en defensiv position, stofskifte bremser, og når du begynder at spise normalt, du tager på i vægt hurtigt.

2. Spis Sammen med mand

Åh, hvor romantisk, "Jeg vil ikke sidde med ved bordet uden min mand." Men glem ikke, at det er meget mere nyttigt for kroppen at have 5-6 små snacks om dagen end 2 store. Hvis du tillader dig selv en krukke med yoghurt eller et par bananer uden din mand, vil familien ikke falder fra hinanden. Men du vil ikke spise for meget til middag. En anden intriger af familiens måltider: du spiser det samme som din elskede gør. Og vi har forskellige stofskifte, så ikke du bør ikke sluge bøffer i de samme mængder, som han gør.

3. bruge en masse tid i køkkenet

En god kone er en god kok. I hvert fald i det første år af samliv. Og den, som cooks en masse, forsøger en masse. Du vil ikke mærke et par hundrede kalorier rede for. I virkeligheden, hvis du følger opskriften, er det ikke nødvendigt at smage alt.

4. blevet mindre fysisk aktive

Det er kendt, at de netop ægtepar gerne være pakket ind i en kokon: de ikke gå camping med venner eller gå på et diskotek ... det er så rart at tilbringe en weekend sammen (foran fjernsynet). Og kalorier brænder ikke. Kør selv ud af huset. Blot to af du kan vandre gennem skoven, svømme i poolen, og deltage Pilates.