4 grunde til du bør undgå FAD kostvaner

FAD kostvaner er alle de vrede i dag. Bladre gennem magasiner, surfe på nettet eller tænde for fjernsynet, og du vil helt sikkert se mange kostvaner, alle lover at hjælpe dig tabe flere pounds i så lidt som en uge eller to. Hvis du har forsøgt at tabe sig i nogen tid nu, kan disse FAD kostvaner sikkert være fristende. Men de fleste af disse lune kostvaner er ikke værd at forsøge. Her er nogle grunde til, at du bør undgå FAD kostvaner.

1. Vægtøgning

FAD kostvaner normalt hævder, at de kan hjælpe dig med at tabe sig hurtigt og nemt med en minimal indsats fra din side. Selvom det er det, der gør disse kostvaner fristende, det er også det, der gør dem mistænkelige. Sundhed eksperter vil fortælle dig igen og igen, at den eneste måde til effektivt at tabe sig og holde det ud er ved at gøre langsigtede ændringer i din livsstil, såsom at tilpasse en sundere kost og regelmæssigt udøver. Det er overflødigt at sige, at disse ændringer er ikke ligefrem let eller hurtigt. Når du forsøger et modefænomen kost, vil du sandsynligvis tabe pounds i løbet af få dage, som lovet, da du vil spise en meget begrænset kost. Desværre er de fleste af vægten vil miste er bare vand vægt. Når du stopper kost og genoptage din normale livsstil, chancerne er, at du vil få vægten tilbage - med et par ekstra pounds.

2. ændret stofskifte

Fordi de fleste fad kost kræver, at du spise en struktureret mængde mad på en struktureret tidsplan, kan du også ende med at forstyrre din naturlige stofskifte. Din krop har en naturlig evne til at fortælle dig, hvornår du skal spise, og hvornår de skal stoppe med at spise. Går imod denne naturlige mønster kan negativ indflydelse dit stofskifte, og disse negative virkninger kan vare længe efter kosten.

3. ernæringsmæssige mangler

FAD kostvaner også forbyde dig fra at spise visse typer af fødevarer. Måske din kost kræver, at du skære kulhydrater eller nogen form for fedt fra dine daglige fødevarer. Dette kan føre til en alvorlig fejlernæring. Kulhydrater er en vigtig kilde til energi og fratage dig selv af disse næringsstoffer kan få dig til at føle træt og ude af stand til at fungere normalt. I modsætning til populær tro, ikke alle fedtstoffer er dårligt for dig. Gode ​​fedtstoffer, såsom omega-3 fedtsyrer, er afgørende, hvis du vil have et godt helbred.

4. Hår og muskeltab

De ernæringsmæssige mangler at FAD kostvaner årsag også kan føre til sundhedsmæssige betingelser som hårtab og muskel tab. Dit hår kræver en god portion af protein for at vokse og trives. Når du ikke får nok protein i din kost, dit hår til sidst mister sin sundhed. Dårlig hår sundhed kan føre til skørhed, som kan blive til brud og kaste hår. Muskel tab er en anden negativ effekt af FAD kostvaner. Da din kost er meget lav i kalorier, din krop vil søge andre måder at få energi. En af disse måder er ved at fordøje dine muskler. Dette er faktisk skadeligt for vægttab, fordi muskler hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, selv når du er i hvile.