4 grunde til at springe Margaritas på en mexicansk restaurant

Margaritas er en traditionel mexicansk drik, der er sammensat til tequila, citron, lime, eller jordbær puré, og simpel sirup. Mens disse drikkevarer er lækre, de er ikke nødvendigvis et godt valg, hvis du er på udkig efter en sund drik. Den høje kalorieindhold, natrium og alkoholindhold, kombineret med en farlig effekt på blodsukkeret, kan alle bidrage til store bekymringer, når det kommer til forbruget af margaritas. Vær sikker på at tænke sig om to gange at bestille dem, næste gang du er på en mexicansk restaurant.

Højt kalorieindhold indhold

En af de vigtigste grunde til, at det er meget vigtigt at springe margaritas på en mexicansk restaurant skyldes den høje mængde kalorier der findes i disse drikkevarer. Naturligvis, en af ​​de vigtigste komponenter i en margarita er tequila. Tequila er sammensat næsten primært fra alkohol, der indeholder så mange som syv kalorier per gram. Sammenlign dette med protein og kulhydrater, som begge kun indeholder omkring fire kalorier per gram. Derfor alkohol alene i margaritas bidrager til deres indhold meget højt kalorieindhold. Desuden blanderne, der tilsættes til tequila at gøre margarita er ofte meget calorically tæt, og kan derfor være knyttet til udviklingen af ​​fedme.

Høj natriumindhold

En anden grund til, at du bør overveje at springe margaritas som en mexicansk restaurant er på grund af deres høje indhold af natrium. Høj natrium indtag er blevet forbundet med en række alvorlige sundhedsmæssige betingelser, herunder hjertekarsygdomme, slagtilfælde og død. Desuden kan en høj natrium indtag fører til væskeophobning, som rent faktisk kan føre til væsentlig vægtforøgelse. Selv hvis du ikke har din margarita glas kantede i salt, er du stadig tilbøjelige til at få en stor mængde af kosten natrium i din drink. De fleste alkoholiske blandere, herunder dem, der anvendes til at lave margaritas, typisk fyldt med store mængder af salt.

Effekt på blodsukker

Margaritas kan også forårsage store spørgsmål i forhold til reguleringen af ​​blodsukkeret. Som med andre fødevarer, der indeholder store mængder af simple sukkerarter, kan margaritas bidrage til en enorm stigning i blodsukkeret, efterfulgt af en hurtig nedbrud. Dette kan føre til en følelse af svimmelhed, kvalme, og i alvorlige tilfælde kan endda føre til bevidstløshed. Generelt bør alkoholholdige drikkevarer, der er lavet med simple sukkerarter så vidt muligt undgås for at sikre optimal sundhed.

Alkohol indhold

Endelig en sidste grund til at undgå margaritas på mexicanske restauranter skyldes alkoholindholdet. Du tænker sikkert ", men det er derfor, jeg ønsker, at margarita!" Men i modsætning til de margaritas, du foretager i hjemmet, kan margaritas på mexicanske restauranter indeholde to gange, eller i nogle tilfælde, endda tre gange mængden af ​​alkohol. Dette kan føre til alvorlige bekymringer, især når det er tid til at køre hjem i slutningen af ​​natten. For de bedste resultater, hvis du skal have en margarita på en mexicansk restaurant bede dem til kun at bruge en ounce af spiritus.