4 Fordele ved at bruge Hand Grips

Håndgreb er kompakte og bærbare løftestang-type enheder, som du presser for at opbygge arm styrke og muskler. Atleter primært bruger dem til at øge deres evne til at udmærke sig på deres valgte sport. De fleste sportsgrene involverer begrebet bevægelige vægte eller overfører kraften i din krop gennem hænderne. Håndgreb giver dig mulighed for at opbygge din underarme, og det arbejder på at gøre dig til en bedre atlet, om din sport er fodbold, kampsport, vægtløftning, baseball eller endda golf. Mange af disse sportsgrene er afhængige af høj lavere arm styrke, og arbejder ud med håndgreb hjælper dig med at udvikle denne styrke. Her er fire fordele ved at bruge håndgreb:

1. Mere Underarm muscularity

Hvis du har nogensinde ønsket underarmene, der ser imponerende og større end de fleste andre mænd, bør du træne med håndgreb. Princippet fungerer på denne måde. Muskler, der er beliggende i underarmene er dem, der styrer dine fingre. Underarmen flexors styrer lukningen af ​​din hånd, mens din underarm extensors styre åbningen. Disse muskler vil være de primære modtagere af hjælp håndgreb.

2. Hånd Endurance

Din hånd udholdenhed øges automatisk, når du arbejder ud med håndgreb, fordi du øge mængden af ​​kraft, at dine hænder kan finde anvendelse. En anden måde at din hånd udholdenhed får et stort løft i den tid, som du kan anvende magt. Når du arbejder med håndgreb, kan du træne dig selv til at lægge pres i længere tid. En praktisk område, hvor det giver øjeblikkelige fordele er for eksempel, når du bærer ting som kufferter eller tunge poser. Efter at have bygget op din hånd udholdenhed i et stykke tid, vil du bemærke, hvordan du vil ikke så let bukke under for træthed fra at dem rundt.

3. Øget håndstyrke

Den tredje fordel ved håndgreb øges hånd styrke, hvor man træner for at øge styrken i både dine fingre og dine håndled. Øget hånd styrke vil hjælpe dig ud i områder som gymnastiksalen, hvor man så kan holde på vægte i længere tid. På andre områder såsom tennis, vil du opdage, at du vil være i stand til væsentligt at svinge ketsjeren med mere magt. Aktiviteter som gymnastik og klatring er områder, hvor der har øget hånd styrke vil være særlig vigtigt, også, som du skal støtte din kropsvægt med kun dit greb.

4. Forbedret Smidighed

Håndgreb vil arbejde for at opbygge dine fingre selvstændigt og dermed forbedre fingerfærdighed. Musikere undertiden arbejder deres fingre ved hjælp af fjederbelastede håndtag for at sikre, at de kan behændigt opbygge nok styrke i hver finger trygt anvende netop den korrekte mængde af pres på deres instrumenter. Maskinskrivere kan også drage fordel af en forbedret smidighed.