4 Fødevarer, forebygge tyktarmskræft

Tyktarmskræft er en almindelig form for kræft, der opstår i foret og kirtler i tyktarmen og endetarmen. Det er en stille dræber, fordi kræftpatienter er næsten ikke-symptomatisk før kræften når metastatiske stadier og behandling har ringe effekt. Den sammenlægning af patogener og toksiner i tyktarmen er den vigtigste initiativtager til tumorvækst. Det er derfor, ældre, personer med sædvanlige forstoppelse eller har dårlige fordøjelsessystemet funktioner er i høj risiko for at udvikle denne dødelige sygdom.

Den bedste måde at forebygge tyktarmskræft er ved at minimere din eksponering for toksiner ligesom røg og alkohol, rødt og forarbejdet kød, MSG og andre kunstige smagsforstærkere. Spis en fiberrig kost med masser af frugt og grøntsager, især dem koncentreret med kraftfulde antioxidanter, der forhindrer infektioner og kræft vækst. Følgende fire fødevarer er mest velrenommerede til forebyggelse tyktarmskræft.

1. Broccoli

Broccoli er nummer et grøntsag for sygdom og forebyggelse af kræft. Rå broccoli indeholder to af de mest magtfulde anti-kræft midler i naturen, diinodylmethane og sulforaphane. Den kombinerede virkning af disse to kemikalier effektivt kan undertrykke tumorvækst i selv de mere aggressive former for kræft. Let kogte broccoli er også til gavn for din kolon sundhed. En kop let kogte broccoli kan give dig mere end 150% af dit anbefalede daglige indtagelse (FUI) af C-vitamin og 20% ​​RDI af kostfibre. Det er også en glimrende kilde til vitamin A, E og K samt folat, som alle er afgørende for din fordøjelsessystemet funktioner og immunitet.

2. Søde Kartofler

Søde kartofler er meget effektive til at lindre forstoppelse og irritabel tarm, og de anses for en superfood til forebyggelse tyktarmskræft. Søde kartofler er en rig kilde af komplekse kulhydrater, kostfibre og antioxidant vitaminer og mineraler som beta-caroten, vitamin C og E, pantothensyre og mangan. Højt indtag af disse næringsstoffer kan fremskynde bevægelsen af ​​din tarm, reducere din Colona € ™ s eksponering for toksiner, og dermed sænke sandsynligheden for intestinal celle mutation. Desuden, søde kartofler indeholder også signifikant mængde af phytosteroler, der er en anden vigtig forsvar mod tyktarmskræft.

3. Yoghurt

Spise yoghurt hver dag er det bedste, du kan gøre for din tarm sundhed. De probiotiske bakterier i yoghurt afbalancerer dine hjemmehørende flora, og forhindrer kolonisering af potentielle patogener. Yoghurt accelererer også din afføring, og dem, der er beriget med ekstra fiber er særligt kendt for at fremme hurtig elimination affald. Yoghurt er også den bedste kilde til let absorberbar calcium og D-vitamin mangel på disse to næringsstoffer kan ophøje din risiko for tyktarmskræft. De biprodukter af yoghurt fordøjelse øge din kolon surhedsgrad og skabe en hæmmende skjold mod polypper og tumordannelse.

4. Tuna

Under nok selen i din kost er afgørende for afgiftning af dit system og minimere din risiko for celle mutation. Tun indeholder enorm selen. En 3-ounce tun filet giver dig næsten 60% RDI af selen. Spise tun også forsyner dig med betydelige mængder af essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Disse gode fedtstoffer er ikke kun vigtigt for dit hjerte sundhed, er de også vigtige for forebyggelse af kræft.