4 Farerne ved faste for Weight Loss

I dit forsøg på at tabe sig hurtigt, kan du overveje muligheden for at faste. Du bør dog være opmærksom på, at de fleste medicinske eksperter og diætister advarer mod den praksis fastende til vægttab. Det er bevist, at langvarig fasten er ikke en effektiv måde at tabe sig, og det kan også være skadeligt for dit helbred.

Fasten er en naturlig proces, der opstår, når man ikke indtage mad i 3 til 5 timer, og under søvn. Naturlig fastende er en vigtig proces, og det er ikke skadeligt for din krop. Langvarig fastende refererer til afholdenhed fra mad i 16 til 24 timer hver dag, og det kontinuerligt praktiseres over et bestemt antal dage eller uger. Niveauet for afholdenhed varierer fra individ til et andet. Mens nogle mennesker kun afholde sig fra fast føde, der gør det muligt frugtsaft og vand, andre insisterer på, at de ikke skal spise eller drikke noget i flere dage i træk. Her er et kig på nogle af farerne ved fastende til vægttab:

1. Fasten for vægttab Øger Stress

Når du er fastende, vil din krop gå i selvopholdelsesdrift tilstand at modvirke sult. Det vil begynde at bremse dit stofskifte og øge produktionen af ​​cortisol. Cortisol er et stress hormon, der produceres af binyrerne. Når du lider af sygdom eller stress, vil der være en større end normalt mængde cortisol i kroppen. En stor mængde af kortisol kan gøre dig fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt stresset.

2. Fastende Skader dine muskler

Når du ikke tager nok mad, vil cortisol i kroppen forsøge at frigive visse aminosyrer fra dine muskler og konvertere dem til sukker. Sukkeret vil derefter blive tilført til hjernen, nyrerne og røde blodlegemer. Hjernen kan anvende fedt eller sukker som brændsel, men det normalt foretrækker sukker, og røde blodlegemer brug sukker for at overleve. Ved frigørelse af aminosyrer, er cortisol faktisk bryder dine muskelvæv. Tabende muskler kan bremse vægttab, fordi du har brug muskler til at brænde overskydende fedt i kroppen.

3. Fasten fører til øget sult

Hvis du ikke spiser mad til en længere periode, vil din krop producere færre thyreoideahormoner. Tabet af thyreoideahormoner og muskelvæv opdeling vil bremse kroppens overordnede stofskifte betydeligt. Denne konsekvens bliver tydeligt, når du holder op med at faste og genoptage normale spisevaner. Når du begynder at faste, vil dine appetit hormoner undertrykkes, men de vil gå i fuld gear, når normal spise genoptages, hvilket resulterer i øget sult. Med langsommere stofskifte og øget appetit, vil du begynde at tage på i vægt hurtigt.

4. Fasten Årsager Sundhedsproblemer

Længerevarende faste kan nedbryder levering af essentielle næringsstoffer i kroppen, såsom kulhydrater, proteiner, vitaminer, fedtsyrer, mineraler og elektrolytter. Dette kan føre til udviklingen af ​​forskellige helbredsproblemer, herunder træthed, hovedpine, dehydrering, svimmelhed, forstoppelse, hypoglykæmi, anæmi, muskelsvaghed, galdesten og mental forvirring. Hvis du lider af en form for sundhedsproblem, er det tilrådeligt, at du ikke hurtigt, fordi du vil blive mere modtagelige for de skadelige virkninger af faste.